• 瀏覽: 3,783
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
沙中線紅磡站工程一再出現醜聞,政府昨(12日)公布獨立調查委員會最終報告,裁定港鐵及承建商禮頓須對各自管理和監察系統出現

建制都唔撐
但777又點捨得炒陳帆
頂多學三耳平調

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200513/bkn-20200513130215450-0513_00822_001.html

調走佢啦。 

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-5-13 02:55 PM 發表
調走佢啦。 
777可能調走高IQ, 平調陳坐高IQ個位當問責

引用:
原帖由 sunvoice 於 13/5/2020 15:00 發表

777可能調走高IQ, 平調陳坐高IQ個位當問責
再次大執位

引用:
原帖由 falconV8 於 2020-5-13 03:03 PM 發表

再次大執位
又或者777升陳坐波波個位?

笑爆咀........點計都係禮頓+剪果間負責啦

有「泛民黑哨」官商勾結,邊有可能有人會下台?
引用:
原帖由 sunvoice 於 2020-5-13 02:51 PM 發表
沙中線紅磡站工程一再出現醜聞,政府昨(12日)公布獨立調查委員會最終報告,裁定港鐵及承建商禮頓須對各自管理和監察系統出現

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200513/photo/bkn-20200513130215450-0513_00822_001_01b.jpg?20200513141951

建制都唔撐
但777又點捨得炒陳帆
頂多學三耳平調

新聞來源連結 ...

引用:
原帖由 sunvoice 於 2020-5-13 02:51 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200513/photo/bkn-20200513130215450-0513_00822_001_01b.jpg?20200513141951

建制都唔撐
但777又點捨得炒陳帆
頂多學三耳平調

新聞來源連結 ...
乜陳帆當時係局長咩

傳:陳凡下台!垃圾會的監察已完也應下台!

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-5-13 03:22 PM 發表

係工人負責
13碎黑記........佢代表果間野話特派, 唔係童工冇勞保, 唔關佢地事wor
咁學校有黑學生, 又唔見校長+班主任出黎負責???

關陳煩乜樹呢?專業嘅都矛人要負責。學會又矛出聲。又矛人坐監。只係某d人唔爽喳!所以成立委員會d官腔機構根本浪費時間。

市民買唔到樓,無得安居樂業,大舊石係咪又要下台?

主題標籤 #港鐵 #陳帆
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]