• 瀏覽: 3,801
  • 回覆: 54
+2
引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-5-12 10:16 PM 發表
老屈市民
最後呈堂片段 展示一貫作風 弄巧反拙

【更新】 去年8.5全港三罷,防暴警在深水埗衝出防線,追捕懷疑講粗口的少年,其間有清潔工被指展開雙手阻擋防暴警長,被控阻差辦公罪。案件今在九龍城裁判法院續審,辯方向涉案警長指出,在警方拍到的片段中,聽不到被告大叫「走呀」,反而聽到警長與一名女市民口角。

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arc ...
交易後有比錢仲想點?

引用:
原帖由 septemberchan 於 2020-5-13 08:22 AM 發表

其實你地黃畜想搵岩聽支持者點解唔躝返去連登?香討系多正義撐藍者
好簡單佢返連登搵唔到存在感

差佬有特權,話你係雞咁少事。

毒果又學日月邪報,改發言人的說話

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-5-13 06:57 AM 發表

已檢舉
檢舉埋你老母啦,因為佢生咗你隻死曱甴。

又乜L嘢戲子市民?
戲子妓女都有可能的!

問你係咪收唔到錢叫歧視咩?

邊有侮辱,講事實咋

引用:
原帖由 阿努阿圖阿圖 於 2020-5-12 10:30 PM 發表

女子高呼「警察叫雞唔畀錢」,
警察防線隨即傳出「邊個收唔到錢?」
「係咪要報案?係咪你收唔到錢?」.......
只係關心市民唧,好窩心喎! ...
個雞報案,警察機智又貼心

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-5-13 07:04 AM 發表

爛屍典範
淨係識講粗口,打人
好像周圍私了人的不是黃屍

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-5-12 10:16 PM 發表
老屈市民
最後呈堂片段 展示一貫作風 弄巧反拙

【更新】 去年8.5全港三罷,防暴警在深水埗衝出防線,追捕懷疑講粗口的少年,其間有清潔工被指展開雙手阻擋防暴警長,被控阻差辦公罪。案件今在九龍城裁判法院續審,辯方向涉案警長指出,在警方拍到的片段中,聽不到被告大叫「走呀」,反而聽到警長與一名女市民口角。

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arc ...
個女子點知警察叫雞唔比錢

首先攪清楚個次序先,做人要清清楚楚。條女話警察叫雞唔比錢,係未誹謗可以告得?另外阿 sir 問係未佢無收到錢,實情又無講因乜野收唔到錢喎?條女一係諗多左,一係身有屎。

街坊阻差辦公,對警方利多於弊,請解釋

先撩者賤

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]