• 瀏覽: 523,538
  • 回覆: 24
  • 追帖: 170
+506
支持大叔,中國加油

引用:
原帖由 全職炒手 於 2020-5-22 10:33 PM 發表

如果你有投資開,有閒錢不妨睇啱位入市,因為資本根本唔會因為國安法而走佬,資本本質係逐利,只要有利,龍潭虎穴也平常,反而國安法對穩定投資環境有利,再加上美國近期通過左一項針對美國上市中資股法案,會令到多數美國上市中資股除牌轉到香港上市,呢項法案對美國及中國利害係此消彼長,原因係市場在中國,訊息網絡科技亦將會在中國,所以美國一旦缺乏中概股上市,將有可能造成美國市場投資機會缺失,反而造就香港股市 ...
我由財經版已追炒手兄帖了😍

我相信中央,我既投資以長線計,我信呀爺,今日都有入貨,現在手上揸好重貨,雖然巿況一定會有大波動,但呢刻膽搏膽了,好過放銀行(我又唔識買實金...)

引用:
原帖由 全職炒手 於 2020-5-22 10:39 PM 發表

事關國安,追溯期係無上限,呢個係國際通例。之前警方抄左咁多黑衣曱甴牌,你估下會點?

補充多樣,政治部2.0架負責人必然係中央信任人選,有可能會獨立成為一個部門由卸任警務處長負責,如果係的話曾偉雄有機會,如果係由警察內部成立,咁至少亦會係高級副處長級別做主管。現時警務處副處長級別有人係專長反恐 ...
諗起條廢柴盧偉聰,呢條走狗先係搞到黑暴亢奮,警隊被打沉既元凶,呢條走狗呢世咪返香港,簡直影衰警隊。記得黑暴期間前一哥曾偉雄出嚟撐警隊時,我真係激動到流淚

引用:
原帖由 全職炒手 於 2020-5-23 05:59 PM 發表

長線計,阿爺絕對唔會令你失望
我絶對相信呀爺,更相信炒手兄一直比大家既意見,係呢年內一定係捱波幅,但我相信國安法只會幫香港長遠更安穩,洋鬼子點夾埋玩呀爺都好,我相信呀爺一定有晒計劃打狗🤭

大家堅持住,希望在明天😊

大家堅持住,

各位友好:
午安!謹向各位大力推薦今晚7時半在無線電視85頻度財經資訊台轉播的……中央電視總台《另一個香港》的節目。
各位、我們都是十個月來人禍天災黑色暴亂的受害人,我們的痛苦沒香港電子傳媒為我們控訴、香港電台更不會講、特區政府高官仍然說是什麽"社會事件"、催眠港人,真是豈有此理!現在中央電電視總台為我們出聲!請介紹多些人今晚收看!
2020 5 23

現在播緊,如果遲了觀看,或者試試看重播,值得一看

引用:
原帖由 raycon323 於 2020-5-23 10:30 PM 發表

最憎D人形容為社會事件,明明係暴亂
我最憎人仲成日講“社會運動”,xyz

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2020-5-24 05:17 PM 發表

我都收到,有3段片,班曱甴簡直是無法無天,又周圍係度私了途人
依家啲細路無人性

見到班食屎曱甴又私了,好嬲呀

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-5-24 05:24 PM 發表
又一少女 被私了  大家小心 
https://www.youtube.com/watch?v=0JQzo3u2kPQ&feature=youtu.be
好嬲,好嬲,好嬲呀,我想落場打佢地,我打交都好狠㗎

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-5-24 05:55 PM 發表

班暴徒  個個都係陳同佳 暴力上身
港版國安法:黑衣暴徒銅鑼灣保良局外追打市民 兩男女受傷
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0524_00822_001.html ...
你有無睇呢個女仔比人打,好嬲呀,好傷心呀,我想救個女仔,妹妹,仲咩咁傻,無警察走去清路障😭😭😭😭

https://youtu.be/0JQzo3u2kPQ

引用:
原帖由 siutinsi0131 於 2020-5-24 06:19 PM 發表
頭先睇fb短片,見到有個女仔搬路障時比班曱甴打,我怕係之前話有病果位師姐,希望佢無事,同埋要去報警,因為有人拍左片
佢比條賤格女曱甴一棍打心口,再襟地狂打,痴線,如果係我,我真係攬住一齊死,我實抓爛隻女曱甴塊臉

引用:
原帖由 後天自信的膠樽 於 2020-5-24 06:59 PM 發表
哈哈哈,大家有無發現,鍵盤戰士係度派豬,無出去同手足一齊“抗爭”🧐
呢啲自閉仔都好勤力㗎嘞,逐個post派豬咁自閉,可能佢肛門失禁,包住屎片出街驚生熱痱,所以自閉咁玩豬仔,😂😂

引用:
原帖由 zoe~berry 於 2020-5-24 07:00 PM 發表

me 2, 我實扯條曱甴女頭髮再扣佢喉, 跟住一野踢佢個妹妹, 再撻佢落地, 黎手坐住佢之後係咁撞佢個頭落地, 要死就一齊死
師姐,exactly,我一直講如果有日我真係打,我一定插佢地眼,抓爛佢地臉,唔理男女我一定狂踢佢地細佬妹,與其我瞓低比佢地打死,我一定要攬住一,二隻一齊死。坐監太益佢地,我要佢地爆“袋”!!!!!!

引用:
原帖由 howah20131217 於 2020-5-24 07:04 PM 發表

大叔,揾返個password返來報到, 做了幾個月cd rom,  有得睇,冇得傾。

這次泛暴,KOL, 已完等似乎真係驚驚地。 班死社工死狗一堆無人出聲,真係心都涼晒。

都係果句,早知今日,何必當初 ...
我識班社工狗,之前個個洗版係facebook講到自己幾咁義士,嚟拯救香港,但呢班食屎狗已即刻deleted posts,好似世界和平,無事發生過,真係xyz呢班友,不過佢地做得曱甴真係智障,我12339咗好耐啦

引用:
原帖由 hanE 於 2020-5-24 07:27 PM 發表

我完全冇睇新聞,怕爆血管,大家都睇小啲!而家激死咗好唔抵㗎!
係,上年睇到我真係燥鬱,屋企人都驚我出街同曱甴嘈(其實試過,好彩有一個大叔幫拖先走到),今日只係睇到三,四條片我已經火燒心,都係轉台睇先,否則,驚唔夠曱甴長命睇住佢地碎屍萬段!!

鍵盤翻頁
左右