• 瀏覽: 2,738
  • 回覆: 23
張相20人都冇.........半百

黑警濫捕,無法無天!
天怒人怨,禍港殃民!
港共黑警打小孩、打老人家、打女人、打記者、打真香港人。
為了利益瘋狂舔共,
為了地位出賣良知。

在暴動現場出現

多次警告也不散去

你同我講你在行街

母親節快樂🎁

冇親節要係差館臭格過,岩晒d乞衣曱甴

引用:
原帖由 海邊清涼的表姐 於 2020-5-12 08:46 AM 發表
前日(10日)母親節「和你SING」活動,警方在全港拘捕最少230人(12至65歲),當中不少人在旺角衝突中被捕,隨後被帶返紅磡警署。據悉,警署內仍有多人未獲釋,今日(12日)凌晨,仍有半百親屬在外守候。1名獲釋的越南漢指,事發時與友人逛街時突遭圍捕,他多番向警方解釋無果,慨嘆:「同啲差人講都冇用‥‥‥」。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/4471197 ...
乜而家晚上十點後,除7-11等仲有鋪頭開嗎??連食店都9:30-10:00已LAST
ORDER,咁夜又有疫情早就返屋企啦..

恭喜各位不孝子女

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-5-12 08:52 AM 發表
黑警濫捕,無法無天!
天怒人怨,禍港殃民!
為了利益瘋狂舔共,
為了地位出賣良知。
講咁能廢話

你有無上街參與你的手足暴動行動?

唔好只識叫人衝自己鬆

黑警已經淪落到“亞洲最仆街”
高層個個潛建,知法犯法!
管理層縱容奶共刀手斬人
反黑組兼職販毒
便衣警返工打市民,放工返屋企就打自己個仔

可謂“香港最大有組織犯罪集團”

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-5-12 08:52 AM 發表
黑警濫捕,無法無天!
天怒人怨,禍港殃民!
為了利益瘋狂舔共,
為了地位出賣良知。
曱甴困返48個鐘先啦

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-5-12 08:58 AM 發表
黑警已經淪落到“亞洲最仆街”
高層個個潛建,知法犯法!
管理層縱容奶共刀手斬人
反黑組兼職販毒
便衣警返工打市民,放工返屋企就打自己個仔

可謂“香港最大有組織犯罪集團” ...
曱甴真係腦殘,一點認清事實的能力都無,日日只懂叫口號 講粗口 攪破壞 ,又要出黎攪事,又無膽認,真係行街嗎??
如果唔係行街死全家吧!

1名獲釋的越南漢

抵死!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]