• 瀏覽: 3,003
  • 回覆: 71
+3
個老豆係咪好等錢使?帶個女做暴徒

後果自負

多能如,明知個度有D仆街曱甴攪事仲行入去,正常人都掉頭走啦,警察比曬多次警告叫離開自己仲睇熱閙?比人捉到又話買野路過又話街坊

近期一哥好似開始殺滅曱甴家庭,一家幾口分開參觀兼留宿十八區警署!

好多黃人都有妄想被迫害症。

戲子

附件

Screenshot_20200512_183053_com.whatsapp.jpg(101.25 KB)

引用:
原帖由 yanyan725 於 2020-5-12 06:32 PM 發表
戲子
咩人請班演員,但沒有人告班人?奇怪

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-5-12 06:35 PM 發表

咩人請班演員,但沒有人告班人?奇怪
演員都可以告嘅咩

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-5-11 03:06 PM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/4467079/org/eb9c35ec8cb127bcb49c3b2464fe5db9.jpg/2e9rE1XCdNskmzMKya6K2H84u1dj9Ei3qDicPag4nD0?v=w1280r16_9

有被捕者家屬得知家人被捕後,趕往警署外通宵等候。今(11日)早,紅磡警署外仍有20多名家屬、社工等。有獲保釋 ...
岳橋 ,笑到見牙唔見眼, 有咁多炮灰,為佢谷人氣

最緊要係d錢又會繼續嚟。上街市被拉!某律師話有名嘅會有人攪,無出名嘅叫你老豆嚟我解釋俾佢知點攪。所以佢哋連解釋俾d老臨家屬知唔洗係警署門口等!無話俾你知咩吓!

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-5-11 03:21 PM 發表

其實旺角仲有甚麼地方可以行三個鐘??

大部份鋪頭九點已收工,搭車等車最多咪十零分鐘???
又係半夜搵鋪頭買面包,唔係就搵鋪頭買書。好學嘛。

恭喜

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-5-11 03:26 PM 發表
老豆帶囡囡去旺角做「臭蟹西天使」,啲「乞衣手足」真係幸福。

行行下街,被人中出

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-11 03:16 PM 發表
是真中風還;是被打至爆血管
留返給聯軍打吧~
港人只需呱呱呱叫已成
聯軍連塔利班都搞吾掂打亅就得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]