• 瀏覽: 5,017
  • 回覆: 77
+13
清理曱甴,人人有責! 一隻都不能少!

引用:
原帖由 kinfr6827 於 2020-5-8 08:26 PM 發表
成班乞兒冇錢交電費
係度呃冷氣嘆
無冷氣曱甴點抗爭啊!!
開冷氣!!開冷氣!!開冷氣!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-5-8 08:18 PM 發表
網民號召今晚(8日)到金鐘太古廣場「和你DIN」,在傍晚6時許,太古廣場中庭各層開始有人聚集。在立法會通往太古廣場的天橋,為數10多名防暴警戒嚴,但未見有防暴警在商場出口外戒備。《香港01》為您直播。

/VCbHMAe-FQCc ...
連登手足話明為遊行谷人氣
先會昆到多d靚仔出泥送頭

黑社會日日去不同地方踩場,到處攪事,令人永無寧日,生意難做,寸草不生,被害妄想,強迫症,應該掉落公海餵鯊魚

究竟曱甴係反中定反英?曱甴掃怡和嘅美心,攪太古商場令無法營業、攪機場、工運令太古cx業務受損,仲火燒匯豐風水獅,簡直全心對付英資大公司😜

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-5-8 10:55 PM 發表

支持香港警察維護法紀!
支持鄧一哥!
支持殺蟲求道!!

咦!原來我打錯字,改番先

係呀!好多防暴,除左現場有,太子至旺角一帶亦有大量防暴車隊,估計有出動約500防暴……

至於曱甴方面,除左核心果堆外,附近街上各處亦有好多幾個人一堆,疑似曱甴的青年人,可能係由各區至旺角集合準備增援搞事……

另亦有好多黑記假醫護在到處遊走……

睇警方與曱甴人數,極有可能爆大鑊

幾時整單和你屌呀

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-5-8 11:43 PM 發表

等緊天使雞攪“和你含”大酬賓呀!!

正呀。大酬賓周!多人混戰現場表演,揚威海外

曱甴正losers, 有種上北京搞事

曱甴天台見

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2020-5-8 08:20 PM 發表

年青絕不是選擇邪惡嘅藉口!
畜意犯罪作惡嘅一定要得到懲罰!

“莫等待,光陰不會復來,
勿讓青春偷偷消逝去,莫等待.... ”

讓青春白白浪廢在別人的謊言中、 蹉跎在沒有意義的破壞中、錯過享受自己實際已在手嘅自由、 莫明其妙地犧牲自己前途.......

不要再不 ...
係醒就唔會做曱甴,無曱甴被重判,3,5,10年都唔會醒,身在福中不知福,偏偏講生於亂世,明明已經好自由,卻又要講港英時代點點點自由,港督有比過曱甴選咩?  呢D曱甴隻隻都未真正受過苦,所謂抗爭仲要叫口號開冷氣!!唔死無L用!!

死多d死多d死多d

或者過去美國吸下肺炎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]