• 瀏覽: 1,927
  • 回覆: 16
轉載的👇
我住居屋的,業主委員會就改選,現在有業主四處找人結盟自救,我也跟他們聯絡,原因是有班"年青人"在摩拳擦掌,他們希望可以改選時變天,原來香港有連線的,他們想控制全香港屋苑的業主會,那麼全香港都可以由他們滲透、控制,好可怕的😨😨😨😨我們以往的業主會根本不是沒有太多人理會的,要找人做都難,現在不同啦。我們屋苑的業主會主席共做了二十年(我們就是入伙了二十年),我們當然希望保住她。另外,我們屋苑的基金共有三千多萬,那些錢肯定不知會拿去做甚麼。不是去年的所謂革命,我們仍懵懵懂懂,不知道原來香港已經去到這麽爛的地步。
一旦被他們滲透控制,則屋苑積蓄多年的儲備金,屋苑管理層,下至保安清潔等,全部換晒"兄弟", 更大鑊者係佢地掌握了所有業主及住客的個人資料。不可不防!我地屋苑上年改選,就是被那些人奪了權,現在報告好像連儂牆,服務公司頂唔順提前解約,唔同你玩了。以後唔知會點。

另有朋友回應👇
我住的屋苑
也一樣😭最近連頭條日報和香港仔的報紙都不准派。

👆希望大家關注

公告板、走廊變流濃牆
密碼全港公開比手足,私煙,毒品,氣油彈擺滿電掣房水錶房垃圾房及天台水泵房&[車立]房
弄壞閉路電視,供收數佬、走地雞、失業飛機青自由出入

問你驚未.....

事實,如個區係黑暴當選
D業委/法團就賴野
一般業委法團都怕麻煩買佢怕
管理公司要入埸,都要簽d pk條款
座座日日派曱甴新聞
必需正視

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-8 01:12 AM 發表
點解唔移居去一個冇年輕人嘅地方啊?
點解死都唔肯退出中華人民共和國國籍?

樓上有廢老曱甴想扮年輕人
收皮爬番出去啦

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-8 01:28 AM 發表

你地咁怕年輕人, 走咪得囉。
年輕人 大多數都比你長命架。
你唔走嘅話, 到死前嘅下半世都要對住佢地, 何必呢!
你成世都要對住中華人民共和國唔肯走啦
你真係愛國愛黨

引用:
原帖由 kim_12346 於 2020-5-8 01:34 發表

你成世都要對住中華人民共和國唔肯走啦
你真係愛國愛黨
佢哋啃老族嚟,唔係靠兩老…網都上唔到,隨時連煮個杯麵都要老母代勞

引用:
原帖由 YUENGIL 於 2020-5-8 01:21 AM 發表
樓上有廢老曱甴想扮年輕人
收皮爬番出去啦
佢可能係年青已完助理,工作衰要佢咁做......

大家要無限量廣傳,推到佢上報紙頭版,否則曱甴村即將出現.....

引用:
原帖由 神..六 於 2020-5-8 12:54 AM 發表
轉載的👇
我住居屋的,業主委員會就改選,現在有業主四處找人結盟自救,我也跟他們聯絡,原因是有班"年青人"在摩拳擦掌,他們希望可以改選時變天,原來香港有連線的,他們想控制全香港屋苑的業主會,那麼全香港都可以由他們滲透、控制,好可怕的😨😨😨😨我們以往的業主會根本不是沒有太多人理會的,要找人做都難,現在不同啦。我們屋苑的業主會主席共做了二十年(我們就是入伙了二十年),我們當然希望保住她。另外,我們屋苑 ...
真係要小心曱甴入門口!!

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-5-8 01:06 發表

樓主不妨移居去一個冇年輕人嘅地方!
咁咪唔使怕囉!
正中下懷

引用:
原帖由 神..六 於 2020-5-8 12:54 AM 發表
轉載的👇
我住居屋的,業主委員會就改選,現在有業主四處找人結盟自救,我也跟他們聯絡,原因是有班"年青人"在摩拳擦掌,他們希望可以改選時變天,原來香港有連線的,他們想控制全香港屋苑的業主會,那麼全香港都可以由他們滲透、控制,好可怕的😨😨😨😨我們以往的業主會根本不是沒有太多人理會的,要找人做都難,現在不同啦。我們屋苑的業主會主席共做了二十年(我們就是入伙了二十年),我們當然希望保住她。另外,我們屋苑 ...
這事篤中曱甴死穴,馬上跑來隻香討大曱甴來轉移話題。

以往日子,宮淫黨人,入侵飯團,想點都得!😔

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]