• 瀏覽: 3,136
  • 回覆: 131
+3
林鄭做野真係好唔掂!
市民要求封關,佢死都唔封,任由病毒進入香港;
市民通宵排隊輪口罩,佢話唔使戴口罩,公務員戴咗都要除;
好嘞,依家疫情緩和,通街有口罩賣,人人夠用既時候,佢就話派口罩!

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-5-6 12:16 AM 發表
林鄭做野真係好唔掂!
好嘞,依家疫情緩和,通街有口罩賣,人人夠用既時候,佢就話派口罩! ...
咁閣下會唔會申請拎先🤔

引用:
原帖由 whc4106 於 2020-5-6 12:23 AM 發表

咁閣下會唔會申請拎先🤔
會又點?唔會又點?
無論我怎樣做,唔影響林鄭做事慢幾拍的事實!

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-5-6 09:56 AM 發表

會又點?唔會又點?
無論我怎樣做,唔影響林鄭做事慢幾拍的事實!
會申請,即係你批評政府又如何,咪又係有著數照去拎
唔會申請,麻煩就靜靜少少,你都唔申請,關你Q事咩🤭
可惜你連申唔申請咁簡單都答出,即係係度廢up,憑咩批評別人呢😏

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-5-6 12:16 AM 發表
林鄭做野真係好唔掂!
好嘞,依家疫情緩和,通街有口罩賣,人人夠用既時候,佢就話派口罩! ...
係呀
死都唔封歐美關
任由病毒由歐美進入香港

引用:
原帖由 whc4106 於 2020-5-6 10:03 AM 發表

可惜你連申唔申請咁簡單都答出,即係係度廢up,憑咩批評別人呢😏 ...
完全係藍絲的典型,強辭奪理。
取口罩係全香港人的權利,取或不取完全自由。
你問埋D唔關連的事,唔答係正常。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-5-6 10:04 AM 發表

係呀
死都唔封歐美關
任由病毒由歐美進入香港
咪係!死林鄭不理香港人死活!
連五毛都鬧你

引用:
林鄭做野真係好唔掂!
問題不在佢,問題係喺你度,凡事都咁負面,唔係好健康。

引用:
原帖由 whc4106 於 2020-5-6 10:03 AM 發表

可惜你連申唔申請咁簡單都答出,即係係度廢up,憑咩批評別人呢😏 ...
口説不,身體卻很誠實

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-5-6 10:15 AM 發表

完全係藍絲的典型,強辭奪理。
取口罩係全香港人的權利,取或不取完全自由。
你問埋D唔關連的事,唔答係正常。
典型黃屍邏輯
永遠只識講權利
完全不講義務

引用:
原帖由 monitor 於 2020-5-6 10:21 AM 發表

問題不作佢,問題係喺你度,凡事都咁負面,唔係好健康。
問題係喺你度
我只係對某些事表達負面意,唔係"凡事都咁負面",
你自己將事件推到極端,然後批評。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-5-6 10:25 AM 發表

典型黃屍邏輯
永遠只識講權利
完全不是義務
典型黃屍邏輯,
唔知人地是否"只識講權利",強加之罪就當自己有理。

引用:
原帖由 melodychung 於 2020-5-6 10:25 AM 發表

問題係喺你度!
我只係對某些事表達負面意,唔係"凡事都咁負面",
你自己將事件推到極端,然後批評。
起碼未見過你表達過政府的正面

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-5-6 10:27 AM 發表

起碼未見過你表達過政府的正面
市民監察政府,當然係指出做得差的地方。
政府做得啱係應該既!唔使讚!
做得超乎預期,就應該讚,但係有好多人爭住做,唔使我做。

香港防疫係全世界做最好果批!!不要為反而反

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]