• 瀏覽: 1,916
  • 回覆: 36
+15
【Now新聞台】美國增至逾121萬人確診感染新冠病毒,近7萬人死亡。《紐約時報》取得的一份政府內部文件預測,各州重啟經濟活動,將令疫情反彈,到六月初時,單日新增死亡人數將大幅上升至三千人,較目前多近一倍。

侵侵話, 死幾多人關我 7事咩?

新聞來源連結:
https://news.now.com/home/international/player?newsId=389889

附件

FK101071.png(86.66 KB)

不意外
本來疫情仍在高位時復工
就係一場賭博

明知會死人,華府都唔做嘢,想點?

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-5-5 10:13 AM 發表
配合黃人既"五""一"..

死"五"十萬,"一"千萬確診...

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-5-5 10:13 AM 發表
要錢唔要命..

死既係窮人..

錢就歸富人...

華府重啟大流感,剩下的人都死於流感。

美國肺炎害人不淺...

雞佬已經知道根本就控制唔到疫情佢依家明顯就要群體免疫!死嘅都係你班窮人死,佢班有錢佬已經有晒疫苗你根本就吹佢唔脹

侵侵話死嗰啲都係民主黨支持者,感謝COVID-US

係民主大國,有機就有權,其他人都係「蟻民、賤民、奴才」。
引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-5-5 10:03 AM 發表
【Now新聞台】美國增至逾121萬人確診感染新冠病毒,近7萬人死亡。《紐約時報》取得的一份政府內部文件預測,各州重啟經濟活動,將令疫情反彈,到六月初時,單日新增死亡人數將大幅上升至三千人,較目前多近一倍。

侵侵話, 死幾多人關我 7事咩?

...

侵侵話,死幾多人關我7事咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]