• 瀏覽: 2,684
  • 回覆: 63
+22
引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-5-4 11:44 AM 發表
《美聯社》獲得美國國土安全部一份文件,當中指中國隱瞞新型冠狀病毒的資訊及嚴重性,以爭取時間囤積...

https://cdn.thestandnews.com/media/photos/cache/a_oq8WN_1200x630cropcenter.png

《美聯社》獲得美國國土安全部一份文件,當中指中國隱瞞新型冠狀病毒的資訊及嚴重性,以爭取時間囤積醫療物資。

報道引述文件指,美國官員 ...

美國為何不許3M出口,要隱瞞疫情?

引用:
原帖由 五毛笑死人 於 2020-5-4 11:44 AM 發表
《美聯社》獲得美國國土安全部一份文件,當中指中國隱瞞新型冠狀病毒的資訊及嚴重性,以爭取時間囤積...

《美聯社》獲得美國國土安全部一份文件,當中指中國隱瞞新型冠狀病毒的資訊及嚴重性,以爭取時間囤積醫療物資。

呢樣可能真確。:0

引用:
原帖由 gspqr 於 2020-5-4 12:17 PM 發表

又係佢地話嘅,帶口罩冇用,上個月都仲係咁講,當時已經死左幾萬人.

4月先開始叫人戴口罩

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-5-4 12:34 PM 發表

"跟據美國商貿數字顯示, 美國3-4月份採購處理屍體用品, 超過80萬件
比去年同期激增2600%....."
YouTube 早兩星期都講了,美國真實死亡人數超過廿萬,可能而家直逼30萬了!

成日不繼發展及利用病毒侵害他國,美國呢鋪都算自食其果,

引用:

美國應該解釋下點解美國响三月中總確診人數仲係雙位數字,但過幾日新增確診人數就數以萬計。美國隱瞞咗啲乜?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-5-4 01:20 PM 發表

YouTube 早兩星期都講了,美國真實死亡人數超過廿萬,可能而家直逼30萬了!

成日不繼發展及利用病毒侵害他國,美國呢鋪都算自食其果,

驗左7百萬人,有118萬人中招。

美國政府只是想靠不斷誹謗指控中國來轉移視線,很快就會被所有人看穿.

黃豬瘋都130個,可以記一功

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-5-4 12:43 PM 發表

早幾個月,我地香港人,包括黃之峰都喺全世界搶購口罩啦,我地香港又有無隱暪疫情?

當時台灣亦禁止口罩出口,台灣又有無隱瞞疫情?
根本唔係咩秘密,以下條片係1月31日拍, 連個藥房售貨員都知有新病毒,但當地人都覺得事不關己.呢啲叫唔見棺材唔流眼淚.

https://www.youtube.com/watch?v=xdldX67G8Hs&t=2s

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-5-4 12:09 PM 發表
7月又在南海實彈演習,射飛彈😸️最新消息
又有機會打拼
係就好啦,老尾隻隻戰艦都變公主號

點解唔報美國3月後增 購左幾多%醫療用品

老美咪仲叻,人哋國家用美國飛機寄運,你老美就乘機打劫其他國家訂購嘅防疫用品及測試劑自用

都on撚9, 中國發生疫情當然大量採購口罩、外科手套等醫療物資. 其他國家也當然未有需要至賣貨給中國啦.

「重要證據」係咪同打伊拉克時既大殺傷力武器同一方法做出黎呢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]