• 瀏覽: 13,812
  • 回覆: 160
  • 追帖: 1
本地應該冇問題啦。最緊要封住英美來源,政府一係慢吞呑,一係怕死到暈。冇能力冇膽色加冇人材

引用:
原帖由 tomymt 於 2020-5-2 04:46 PM 發表

根本就無乜嘢!依家係頂爺煑餸!你看咁多人去了海灘了,有乜事?
睇下美國點解死6萬人?,就係太多你呢種無危機意識嘅人存在。。。

放完6又,咪又嘈放至8,10,12

引用:
原帖由 christinacheng 於 2020-5-3 06:33 AM 發表
其實已經十幾日境內零個案,放寬好應該
政府當然唔會放寬,免得泛民黑暴得逞

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-5-2 04:13 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200502/photo/bkn-20200502101435552-0502_00822_001_01b.jpg?20200502144920

香港新冠肺炎疫情有緩和跡象,香港餐飲聯業協會會長黃家和今(2日)在電台節目表示,業界生意在過往兩星期收縮40%至60%,希望在本月10日的母親節前,政府可考慮放寬對食肆的防疫限制,由每枱最多 ...
叫D病毒母親節休息一天囉

引用:
原帖由 保護森林 於 2020-5-2 04:26 PM 發表
放寬4個人一檯至6個人,下次就乜乜節放寬6個人一檯至8人,支持穩條命去博慶祝母親節
低質素的人係唔會明白的,嘥氣,自己堅守就是了,💪💪💪

真他媽的擾民

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-5-2 16:13 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200502/photo/bkn-20200502101435552-0502_00822_001_01b.jpg?20200502144920

香港新冠肺炎疫情有緩和跡象,香港餐飲聯業協會會長黃家和今(2日)在電台節目表示,業界生意在過往兩星期收縮40%至60%,希望在本月10日的母親節前,政府可考慮放寬對食肆的防疫限制,由每枱最多 ...
叫外買在家慶祝啦

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-5-2 04:49 PM 發表
飲乜野茶丫 入到去個個人都係篤手機,有幾多個會望住阿媽架
埋單嗰陣時就個個都望住阿媽

忍多幾日囉又唔係最後一次母親節,疫情過後日日都可以母親節。😷

其實所有臨時法例都應該只能唯持一個月,然後如有需要再延長,而唔係要特別去取消。

引用:
原帖由 win-123 於 2020-5-3 10:23 AM 發表
忍多幾日囉又唔係最後一次母親節,疫情過後日日都可以母親節。😷
香港人係禁戇乜乜,淨識得跟隨商人搧動丶做show,每年孝敬老母一日禁多!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]