• 瀏覽: 20,575
  • 回覆: 189
+11
侵侵咁勤力,成班幕僚都廢既,炒晒佢

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-4-30 09:01 PM 發表

喂!!!茣綺雯你件癲hi系微博用軍葉個小號用呢種方法玩9你前夫~國安知系你黎~所以block 9左你呢個小號~你仲黎??你癲架??用分身成L日系微博搞乜L野???? ...
大少奶我並無用微博~~~~~~信不信由你囉~~~~~~

傻侵是美國之福氣,傻人有傻福。

十足十黃畜曱甴,所有錯都係人哋錯

特朗普正仆街

一日到晚只系識托股市。 美國股民很少嘎嘛,都傻的。

柒兩鋪已經唔止柒兩鋪了

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-4-30 09:17 PM 發表

呢度香討謄訊入左股~馬化謄俾中央將左軍~中央自不然會叫人check你IP~
咁都講得出🤣小心一陣香討告你啊

有名你叫「白皮豬」,仲蠢L過隻豬!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2020-4-30 07:36 PM 發表
美國人蠢撚過隻豬
本身就是全球佳知
而家test 緊
美國豬智力是否無下限
仲要選出一個破幾次產嘅狗人做總統,美國人更加係蠢上加蠢

美國肺炎,禍害全球。
X你老美!

附件

Screenshot_20200424_115441_com.android.gallery3d.jpg(156.38 KB)

Screenshot_20200425_073018_com.news.on.jpg(117.07 KB)

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2020-4-30 08:20 PM 發表
樓上咁多Ching都講老尾嗰邊D豬點點點, 我即管喺呢度轉述聽番嚟嘅故事, 姑妄聽之, 聽過唔好鬧, 未聽過睇完笑下就算.

侵侵當時仍是孩童的時候, 有一次他跟隨父親去參觀自家設的香腸廠, 在生產車間, 他看流水綫上一隻豬塞進去機器, 香腸就出來了.
侵侵看了覺得很神奇, 就問他爹 "老豆, 有沒有一種設備, 把一碌香腸塞進去,  ...
笑出眼淚

美國肺炎,禍害全球。
X你老美!

附件

IMG_20200430_130416.jpg(548.65 KB)

IMG_20200429_111534.jpg(266.08 KB)

點解佢咁驚選唔倒?選唔倒咪做返個富豪囉,有咩所謂。定係佢做左好多唔見得光既野驚選唔倒後會比人告到坐監,好似陳水扁咁。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]