• 瀏覽: 1,821
  • 回覆: 26
相對於亞洲地區,歐美地區傷亡慘重,連俄國如此嚴謹把關的地區都發生大爆發,證明武漢肺炎係中共實驗室研究出來專門針對白種人的一種病毒

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴

原來中國的醫學科技已經如此先進

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-4-30 05:27 PM 發表

共產黨同中華人民共和國人 一向擅長做D傷天害理、遺禍人間嘅野架啦!

係破壞地球繁榮安定方面, 共產黨同中華人民共和國人 的確係好先進架! ...
咁又係呀
中華人民共和國已經做到潛入去美帝艦隊度播毒都不被美帝發覺

咁又係呀
中華人民共和國已經做到潛入去美帝艦隊度播毒都不被美帝發覺

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-4-30 05:34 PM 發表

喂。 你呢個消息好重要。 等我cap低佢。 日後作為美帝消滅中華人民共和國人嘅理由之一!

先撩者賤, 難得你地肯認!
哈哈
美帝要消滅任何一國
需要理由嗎???
咪on9 啦
😀😀😀

嗎叫你美爹派哂十一艘航母
射哂萬九支核彈囉

樓主真係咁諗的話, 即係狗都無得做了, 搵定灰位未?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-4-30 05:42 PM 發表

當然要理由, 例如大殺傷力武器咁!

呢次你地承認係 先撩者賤, 咁咪免卻揾理由屈你地嘅麻煩囉

咁都唔明啊?
即係不需要理由啦
😄😄😆

引用:
原帖由 y2k2 於 2020-4-30 02:09 PM 發表
相對於亞洲地區,歐美地區傷亡慘重,連俄國如此嚴謹把關的地區都發生大爆發,證明武漢肺炎係中共實驗室研究出來專門針對白種人的一種病毒
無錯,樓主真喺天才。遲下非洲大爆發,我可以以此推論非洲黑鬼喺白種人。

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2020-4-30 06:26 PM 發表

無錯,樓主真喺天才。遲下非洲大爆發,我可以以此推論非洲黑鬼喺白種人。
哈,師兄依家非洲也爆到唔清唔楚了

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-4-30 05:51 PM 發表

當然要理由。 不過冇就可以作,可以屈。

呢次難得你地自認 向美軍播毒。

美帝當然可以對中華人民共和國人 殺無赦啦! 美帝從來都以暴易暴, 你知架! ...
你美爹肯承認佢地既 ” 無敵艦隊” 俾中華人民共和國特務播左毒都不知道先算啦
😆😆😆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]