• 瀏覽: 540,065
  • 回覆: 217
  • 追帖: 31
+352
引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-10-8 10:33 發表
因為我ABCD都做齊🤣

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-10-24 13:00 發表
搞不搞霸權,美國一樣是死路一條。

習警告美國:搞霸權死路一條
https://std.stheadline.com/daily/article/2295042/日報-中國-習警告美國-搞霸權死路一條
而家睇侵侵同肥豬蓬佩奧如何做啦。

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-10-24 14:05 發表

龍門任搬,之前夠話可以減人工福利,以共渡難關,但當要她們簽新合約,未一樣呱呱嘈。
因為“攬炒”今次炒到自己

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-10-24 20:56 發表

得返兩個月命,仲可以點做。
這兩個“福佳”,天一定會收佢。
希望老尾大選係登登以極少票數勝出,咁跟著就有好戲睇啦!

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-10-25 10:17 發表

我反而希望他連任,換了拜登上台,中國會麻煩很多,而且特朗普再玩四年,美國不死也會重傷,但拜登就有可能讓美國起死回生。
如果登登贏左,侵侵會就咁順攤交出政權咩?到時互相指責,初則口角繼而動武……咁就好囉😄

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-10-25 09:37 發表

如果11月3號是金毛勝,但加延遲郵寄票是登登勝,場戲就更好看。
愈亂愈好,到時槍林彈雨,一條一條美麗的風景線。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-10-25 10:40 發表

特朗普說過敗選後有可能離開美國,我覺得他有可能逃亡,多於捲入內戰,一來軍方未必會支持他,二來美國人也不希望這個時候發生內戰,但除了逃亡海外,他的另一選項,就是在海外引發戰爭。
這條杏加橙,真有可能做得出,世界而家已經到處點火,唔好講太遠,就泰國單野,覺得有老尾手影。

明日大嶼,咁多人阻止,又有方向唱衰,証明這個計劃係好野來既。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]