• 瀏覽: 540,286
  • 回覆: 11
  • 追帖: 31
+352
引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-7-22 05:30 PM 發表
睇吓美帝會唔會玩得再盡些,斷交。
邊有本錢玩呀佢地,家下扭計要野姐

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-7-23 08:44 PM 發表

美狗都痴線,日日都想解體中國。
知道大選勝算小盡地一煲

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-7-29 08:19 PM 發表
咁快就要跪低,唔係叫人去交野公園食?

食肆全禁堂食首天|消息:政府將公布開放19避暑中心供市民吃飯
https://m.mingpao.com/ins/港聞/article/20200729/s00001/1596021844223/食肆全禁堂食首天-消息-政府將公布開放19避暑中心供市民吃飯 ...
開19個避暑中心又點,依然會有一大批人係街食。唔通買完特登行3個字過去?

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-8-2 11:19 PM 發表

加埋健康碼配搭使用
要做檢測先有健康碼
到時要有健康碼先搭到車,食到野

唔做大陸嗰個都得,慢慢等2000私院檢測
希望yc們有d志氣,幫襯翻私家醫院。
國產試劑同國內醫護留翻俾我地用就得。
免得佢地日日擔驚受怕會送中,如果有回鄉証嘅yc驚送中仲搞笑,自己一早主動送左啦

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-2 11:37 PM 發表

國安法生效先剛剛一個月,冇追溯期,你就可以下定論國安法唔湯唔水?起碼嚇到班仆街雞飛狗走,又發出通緝令通緝幾條曱甴頭,等佢哋一世都唔敢番嚟,律政檢控專員條黃狗劈炮唔敢再撈,公眾唔知道枱面下仲有幾多嘢做緊,國安部門亦唔會透露,唔通你期望日日幾十架旅遊巴四處拉班人番去,搵個集中營鎖起佢哋? ...
認同。大把時間同班人玩。見到d人敢怒不敢言,只可以fb hashtag兩下就慘,唔忿氣嘅其實應該bno去英國。

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-8-4 10:23 PM 發表

以前為咗好睇用fbi老屈
現在直接做門面都無
唔知重有冇傻佬去投資
崇洋,對外國太有幻想依個心態唔改變,都好難改變到依家個局面。

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-8-5 07:16 AM 發表

我一向都係睇現實
從不幻想
最弊香港人大浪漫主義,由fb ig,甚至netflix睇西片都睇到崇洋入哂血肉。無得救

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-8-5 07:35 PM 發表

大鱷真的不用望,我恐怕連這隻蝦毛最後都放生,對方用到戴啟思,似乎是志在必得,我始終對現今香港的司法不抱期望。
香港司法簡單好笑,中國地方法官,會有鬼佬執法。

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-8-8 12:39 AM 發表
https://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/OFAC-Enforcement/Pages/20200807.aspxUSA
 今鋪真係國家級起底   
私隱專員公署 會唔會出嚟講嘢 ...
cy fb都有講,地址都講埋
美國為左香港人自由先咁做咋
黃絲一定原諒佢

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-8-11 08:11 PM 發表
證監會唔做嘢?  毒果嘅股價上漲得咁唔正常,擺明有不明基金放水,單靠200萬+1 係做唔到。
睇連登好多人中伏

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-8-12 09:46 PM 發表
基本上分左2派人,一批點睇都覺佢抵死,一批就死撐佢囉

靠港府對付黑暴唔work,黑暴再來臨時唯有忍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]