• 瀏覽: 540,292
  • 回覆: 72
  • 追帖: 31
+352
哈哈,先佔位

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-24 07:40 PM 發表
露個臉先.
我要睇相,真系有塊面果張相

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-24 10:32 PM 發表

外媒:美國一白人男子發帖稱不怕病毒要自由,如今感染死亡…。。 
根據多家西方媒體的報道,美國俄亥俄州一名據稱曾多次發帖看輕新冠肺炎疫情,並反對隔離措施的白人男子,近日因感染新冠病毒而死亡。  這名白人男子名叫John W。 McDaniel,來自美國的俄亥俄州。在幾天前,他在感染了新冠病毒后,因醫治無效死亡,享年60歲。  目前,當地一家殯儀館在官網上發布了他的死訊,並在其 ...
無知,的確系自殺既源頭。
JOHN W. McDANIEL, R.I.P.

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-4-25 12:34 PM 發表
對於駱主任的到任,馬兄嘅貼有很大期望,但個人唔樂觀。 就算駱主任下了指示,都要林鄭班人和建制派肯去執行才行,但有嗎? 個個都係敷衍了事,忽悠阿爺。 ...
我覺得駱主任一定做到嘢,主要系做政治清道夫。但只系,即使完成任務,香港都已經系水尾。

因為我本星期睇到一篇研究討論,話LIBOR會去到2021年底取消。但系引伸果篇既論文,我暫時未搵得到,加上系雞腸,慢慢研究咗我再上嚟HEHA兄帖呢度詳細分享。

因為,如果LIBOR真的要「被取失」,相信香港金融體系都系時候要被KO。

引用:
原帖由 路過 於 2020-4-26 01:55 AM 發表

可能中央派佢哋嚟香討維穩(這類廢官香港都見吾少),歌舞昇平Bon ChaCha都吾定呢咪理佢哋,呢度想講咩就講,反正幸好這個帖政見略有不同聲音,打死佢哋都吾會過嚟留言,最叻咪比下藍豬。 ...
維穩系基本,但真心去做的,確實少之又少。
真心假意,早晚拆穿。

善惡到頭終有報。
時間將能證明一切。

勝利,來得不易。堅持實幹,方能成功。

【武漢在院新冠肺炎患者清零】https://rg.mbd.baidu.com/r/c32cvkq?f=cp&u=d9432d1c6a441b5e

各版友,時政版正被疑似台灣駭客攻擊,請檢查粉絲欄,盡快拉黑疆屍戶。

一小時加2千粉絲,隨咗用程式,人手根本做吾切,仲要系每隔8日,每次凌晨就郁手。上一帖我都有提及到,大家請留意。

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-4-27 02:46 PM 發表

謝謝
已經出現自動派豬程式。

引用:
原帖由 公園小OL 於 2020-4-27 03:11 PM 發表

已經出現自動派豬程式。
等咗四分鐘,仲未見有豬,呢隻豬手腳真慢,要炒魷魚先得喇

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-4-27 03:34 PM 發表

無所謂當食午餐肉
一日三班制,好似一日三餐食午餐肉咁。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-4-27 01:16 PM 發表
好可愛

引用:
原帖由 上環 於 2020-4-27 04:32 PM 發表

咦咦~~呢個有可能喎,真係黃暴無野叻,最叻開發埋呢D戇狗程式
聽聞來自呆灣,可能系輪子。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-4-28 07:25 AM 發表
唔見棺材唔流眼淚
程萬里

最可笑的是,李卓人及前空姐、現任職工盟主席吳敏兒,竟大言炎炎提出以保持社交距離的方式遊行,如果不是當人白癡,就是自己白癡,試問他們如何確保人與人之間有一點五米距離?他們要佔用多少條行車道?可見警方不批准遊行絕對合情合理合法,上訴亦應駁回。

更令人嘖嘖稱奇的是一眾專家的反應,除了港大感染及傳染病中心總監何栢良輕輕說了句對遊行「有好大保留」,未見其他專家發聲。曾大鬧港府「 ...
極力反對批准本地遊行,直到全球新增確診個案,跌至現有確診感染人數低至10%才可考慮。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]