• 瀏覽: 540,372
  • 回覆: 75
  • 追帖: 31
+352
支持師兄

美國即將上演美麗的風景線
有人持槍肛伏密歇根州州議會大廈

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-4-30 11:21 AM 發表
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1759264/

這只是冰山一角,咁多年來,都唔知啲教畜傳播咗幾多歪理、病毒。 教育局責無旁貸,或者他們是有意為之。 ...
間學校及其管理層有心的吧?

可惜再無機會同師姐傾娛樂新聞了...

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-5-1 07:33 PM 發表
終於出殺它死
呢d生物都係用拖鞋直接拍扁痛快

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-5-9 07:52 PM 發表
香港的教育,唉......

我發覺d女暴徒一般都好樣衰
某d前線絲女肥豬一樣

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-5-21 10:48 PM 發表

拉到人,最好交比中央審判
然後直入秦城

好耐都無見過大家咁開心,今晚聽到消息士氣大振. 
希望盡快剷除漢奸走狗,毒媒黑記,黃師教畜,假髮狗,黑教會等所有敗類

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-5-22 08:50 AM 發表

上環兄講得岩
我真係好開心
今日中午去太興食貴餐
賀一賀佢
真係小鳳姐,我都中午食好d
嘻哈兄同大家都食好d賀賀佢,大家屈咗好耐

引用:
原帖由 Wilsonnkl 於 2020-5-22 01:04 PM 發表

理論上職務等同於以前港英時代嘅政治部。
以前政治部編制係附屬警務處,但係直接向保安司司長匯報 (97前保安司司長叫黎慶寧)。
國安機關要在香港成立機關……是否在警務處成立編隊 ? 或是派駐人員來港 ? 或是成立新部門 ? …… 還未交待。 ...
師兄,以前皇家香港警察政治部好似直屬MI6,回歸後全體拎曬英藉走路去英國,驚阿爺回歸後政治追殺佢地,畢竟佢地係英國特務走狗

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-5-22 11:16 AM 發表
肥佬黎想走佬
平時寸過碼頭苦力,今日在鏡頭前上車時講野死狗一樣

引用:
原帖由 hkc9 於 2020-5-22 01:42 PM 發表

要快快成立。

犯聞成日講有強力部門架,
而家就成立比你們啦!😃
日後洗頭艇都慳番,如有犯法者,直接在香港逮捕^3^

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-5-22 04:49 PM 發表

肥佬黎已經被法庭禁止離港,除非走去美帝領使館。
師姐有冇聽過某個傳聞,話某d長年勾結外國的反中亂港漢奸,只要一衝入英美的領使館宣稱自己俾中共迫害,就可以自動取得外國藉到外國走路?

引用:
原帖由 Wilsonnkl 於 2020-5-26 10:05 PM 發表

仲有一班銀髪族、輪椅記者、未夠秤記者……在前線擋路,真係老弱傷殘全部齊,如果警察做嘢碰親佢地……就話你冷血黑警,可以大造文章。 ...
呢堆真係老而不+人形核廢料
早死早著咪阻住地球轉,香港政府仲要浪費資源養住呢堆日日攪住自己運作的契弟
以柒婆為首的香港政府對住呢堆敗類屁都未放過一個

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-5-26 06:55 PM 發表
見到民主派瘋狂擺街站叫人反對國安法,真的越看越開心,原來看著一班狗賊垂死掙扎是這麼讓人高興。
昨天的因,今天的果,他們在反對國安法的同時,怎麽不想想,一切都是因為他們而造成的,沒有破壞,那需立法。 ...
師兄,他們不是民主派,是反對派,是反中亂港漢奸派
泛民的稱呼都是錯的,是泛暴力派

引用:
原帖由 傷心尋回犬 於 2020-5-26 10:20 PM 發表

既然點做都叫黑警
咁一件污兩件穢,就應該狠狠出手打
更應該先對付急救員同黑記,呢啲係暴徒既醫護兵同偵察兵
是扮成急救的暴徒及扮成記者的暴徒宣傳隊,都是暴徒群的一部分

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]