• 瀏覽: 540,090
  • 回覆: 7,246
  • 追帖: 31
+352
引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-8-7 08:25 PM 發表

我都有懷疑,之前就有一單從呆娃傳入嘅個案。
台灣抗疫,主調就是要在世界製造從入WTO的聲音,傳媒全是綠營的人,整個過程都是為政治服務,多次被指出造假,只是現在執政黨惡晒.

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-8-7 20:31 發表
有時真的唔明阿爺的想法,林鄭是鬼定廢一定心裏有數,如果明知屠龍刀都會比特首玩到變膠刀,當初立來幹麼,送子彈給對家?
好簡單,中央立場首要止暴制亂。
至於處理內政民生,大把時間…
你要明白,阿爺唔係專為港人服務

引用:
原帖由 @海東青 於 2020-8-7 08:36 PM 發表

好簡單,中央立場首要止暴制亂。
至於處理內政民生,大把時間…
你要明白,阿爺唔係專為港人服務
但現在仍是群魔亂舞,個個不當國安法是一回事。

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-8-7 20:40 發表

但現在仍是群魔亂舞,個個不當國安法是一回事。
這又如何?面子?
一般港人嘅即食習性,好難理解國家問題

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-8-7 04:25 PM 發表
林鄭政府處事不夠強硬,在今天下午的一個全民自願檢測新冠肺炎決定中,再一次表露無遺,她在強制與自願二者擇一下,再次選擇自願那一方,讓港人自願決定,這樣她就不用負上強制別人做事的惡名。
但非強制的全民檢測成效有多大?林鄭有想過嗎?如果有很大比例的人選擇不檢測,那港府又會有什麼方法應對?還是放任這批人不去檢測,讓可能帶著病毒的人,在香港到處跑來跑去?
這種凡事都留有讓事情惡化的做法,也只有林鄭這班廢人做 ...
林鄭。。。
爺: 我就算怎相信妳,但妳辦事效率和能力太令人失望了。。。

https://www.treasury.gov/resourc ... es/20200807.aspxUSA
 今鋪真係國家級起底   
私隱專員公署 會唔會出嚟講嘢

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-8-8 12:39 AM 發表
https://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/OFAC-Enforcement/Pages/20200807.aspxUSA
 今鋪真係國家級起底   
私隱專員公署 會唔會出嚟講嘢 ...
死link?

一棵蔥都中槍?  傳聞佢去咗花旗國咊?

引用:
原帖由 賭爸 於 2020-8-8 12:39 AM 發表
https://www.treasury.gov/resource-center/sanctions/OFAC-Enforcement/Pages/20200807.aspxUSA
 今鋪真係國家級起底   
私隱專員公署 會唔會出嚟講嘢 ...
cy fb都有講,地址都講埋
美國為左香港人自由先咁做咋
黃絲一定原諒佢

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-8-7 07:36 PM 發表

你睇到嗰個高妹似唔似這個,佢被外國時裝雜誌吹為萬年一遇的東方美人,我哋睇見佢個樣可能笑唔出,不過佢在國際 catwalk 上好受歡迎,好多名牌如 Prada,Chloé,Fendi,Saint Laurent 等的寵兒。

...
好醜樣.死魚眼+歪嘴.
仲要瘦到唔多健康.....
咁樣的話高都無用
咁寧願要鄺潔楹呢D靚哈比妹都唔要呢d高得嚟柒的

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-8-7 08:17 PM 發表

台灣數據完全不可信.台灣現在越來越極權,對疫情有疑問都會被控告.
X2
完全唔可信.有d一出台灣入境其他地方俾人check到中咗.
亦唔見佢地民間防疫特別認真.....
似同印尼玩法一樣,唔檢測就個案唔上升

你做初一我做十五,係時候請梁家傑和楊岳橋去維景住返幾晚。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-8-7 04:38 PM 發表

港女皮膚較白,一來是普遍比較少去曬太陽,二來出門前也會塗上防曬用品,三來也會使用某些美白的產品或食用有美白效能的食品,這樣三者合一,就變成個個都白這種結果了。 ...
老實,在中環靚女真的不少.....好多都識打扮.....
一般都身型苗條,係上圍差D
主要係D個性難頂,攪到香港女仔聲名狼藉.....
同是講廣東話,真係完勝廣州,佛山,番禺嗰d.珠三角d女仔膚色偏黑,呢方面真是比不上香港女仔

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-8-8 02:16 AM 發表

老實,在中環靚女真的不少.....好多都識打扮.....
一般都身型苗條,係上圍差D
主要係D個性難頂,攪到香港女仔聲名狼藉.....
同是講廣東話,真係完勝廣州,佛山,番禺嗰d.珠三角d女仔膚色偏黑,呢方面真是比不上香港女仔 ...
公主痲,一般人頂唔住

唔通怪錯左前一哥?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]