• 瀏覽: 540,163
  • 回覆: 217
  • 追帖: 31
+352
早晨各位,繼續儘情發洩

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-24 22:32 發表

外媒:美國一白人男子發帖稱不怕病毒要自由,如今感染死亡…。。 
根據多家西方媒體的報道,美國俄亥俄州一名據稱曾多次發帖看輕新冠肺炎疫情,並反對隔離措施的白人男子,近日因感染新冠病毒而死亡。  這名白人男子名叫John W。 McDaniel,來自美國的俄亥俄州。在幾天前,他在感染了新冠病毒后,因醫治無效死亡,享年60歲。  目前,當地一家殯儀館在官網上發布了他的死訊,並在其中確認他是死于 ...
真真正正的“蠢死”

引用:
原帖由 LouisaYiu 於 2020-4-25 16:22 發表

那班曱甴可能自己都係中港產物,什麼不是中國人,要再投胎,睇吓可否變成白人。
白化病就有曱甴的份。
曱甴在香港壞事做盡,
再投胎就做一隻真正的曱甴吧!

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-25 21:01 發表

上次叫包機接英國香港人回港就再爆一次疫情,依家就想引入印度突變病毒來香港,泛暴沒一個好人.
班杏加橙犯暴根本不係人。

想由阿3國回港?如果係我就拖延下先啦。

明知到處都爆美國肺炎,還去旅遊,唔抵接佢地。

引用:
原帖由 上環 於 2020-4-26 10:33 發表

呢度一向都有人派豬,我都收唔小,有撚所謂咩,收下豬又唔會痛,叫某人派多幾隻比我
收埋咁多🐷🐷,唔通想在家整燒肉食?😋😋😋

引用:
原帖由 公園小OL 於 2020-4-26 15:24 發表
勝利,來得不易。堅持實幹,方能成功。

【武漢在院新冠肺炎患者清零】https://rg.mbd.baidu.com/r/c32cvkq?f=cp&u=d9432d1c6a441b5e
👏👏👏👏👏
太好啦

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-4-26 11:04 發表
世界各國開始陸續解封限制,容許巿民上班上學,商店可以開門營業,海灘重開,一切都像是回復正常,就連香港,也學著人家,玩起這個解封遊戲,可是這個世界,真的已經回復正常嗎?
看看昨天的確診數字,可能得到答案,首先是確診人數最多的美國,昨天新增病例是三萬多,完全沒有減少的跡象,其次是西班牙,昨天依然新增三千多人確診,接著的意大利,是二千多人,情況略有改善。
之後的法國與德國,是千多人,下降數字頗為明顯,英 ...
就算政府放鬆抗疫,我們帶口罩可能會係常態。

自己要保護自己,
落街買下野,行下,可以帶布口罩,回家清洗。

如坐車或到室內密閉場所超過15分鐘,帶外科口罩。

保護自己除了靠政府執行抗疫法例外,自己都要身體力行。
帶口罩,洗手,洗手,洗手。

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-4-26 15:44 發表

午餐肉好食
加隻蛋,再加方飽😋

引用:
原帖由 上環 於 2020-4-26 15:45 發表

五花腩
想起都覺好味😋

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-4-27 10:17 發表
咁早就送左隻豬俾我。
🐷肉貴呀,益你呀!

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-4-27 13:16 發表
11080051 11080052 11080053 11080054
咁就唔怕小朋友一時唔記得保持距離,攬頭攬頸,
這頂帽互相頂著😁
分開D…分開D…👍

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-4-29 07:28 發表

割包皮話佢地守得個疫情好辛苦
聽講佢地依家推行包機接印度突變新冠病毒返香港,真係無恥就無敵!
雙重標準係犯狗的一貫行為。

大陸人就要隔離?

阿三及歐美的就要接返來?歐美及阿三爆到七彩喎😱

犯狗是為了選舉而做的,要選票,真係幾狗都可以做得出架。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-4-28 22:11 發表
英國兒童患罕見炎症急增 或與新冠狀病毒有關

https://hd.stheadline.com/news/realtime/wo/1757983/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%9C%8B%E9%9A%9B-%E8%8B%B1%E5%9C%8B%E5%85%92%E7%AB%A5%E6%82%A3%E7%BD%95%E8%A6%8B%E7%82%8E%E7%97%87%E6%80% ...
咁就唔可以打响那個“淘汰低端及老年人口”的如意算盤了。
原來病毒都識得同政客玩😂

引用:
原帖由 vuirtu 於 2020-4-28 23:32 發表

樓主唔好學隔離大叔咁偏激?香港咁耐以來都是這種教育方式啦,你地班長輩問下心一直以來有冇花精神去關心下身邊週圍下一代呢? 依家出了問題就對年輕人冷嘲熱諷咁,會解決到問題嗎? 只會令矛盾加深吧? 除非你地呢離開香港啫,否則你地都會成世對著呢班人啦? 何必搞到你死我活呢? 唔系應該用愛去感化他們嗎? ...
用愛感化?
如果暴徒用火燒你,你會和暴徒講我愛你嗎?

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-4-29 08:42 發表

等緊傷港大爆發
怕應該會啦,又要再忙過。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]