• 瀏覽: 1,883
  • 回覆: 35
+2
其實..美國人支持美國, 反中都係正常
作為美國人就算唔支持美國都唔會支持中國啦

地球上應該只有香港有一群奇葩, 唔支持自己國家都算.
仲走去叫外國干涉自己地區, 支持外國反自己國家.

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-4-22 10:38 AM 發表

仲走去叫外國干涉自己地區, 支持外國反自己國家. ...
香港這班垃圾是全亞洲人的敵人,
亞洲人要想和歐洲人平起平坐,只有中國成為世界第一,歐洲人不得不承認中國人至少跟歐洲人一樣優秀,其他亞洲人也會跟着沾光。
香港這班垃圾,自己要做歐洲人的走狗和奴才,也拉着全亞洲人一起沉淪。真是亞州之恥!

中國人對美國好感也急降,特別係香港曱甴之亂後

引用:
原帖由 xshellsolong 於 2020-4-22 10:38 AM 發表

只看表面,不看原因……?
國無信不立,港人治港變西環治港,五十年不變變大灣區。 97年收回香港,要坤人在港投資,應承這,應承那,轉過頭反口,共産黨管哂……又唔知自己成身臭味!🤭🤭

有乜所謂,我淨係想睇果條美麗嘅風景線延續

柒兩普最叻用媒體扇動民緒

要跟美國這種小人之國共存著實不容易.

証明Trump真係越來越成功, 越來越多美國人受佢影響, 支持佢既方針.

引用:

其實宣揚同一d國家對立, 已經係唔正常...

美國人應該愛自己國家多d, 但唔一定要討厭其他國家...

侵侵班American Chinese 支持者可能唔再投佢票咯。

https://youtu.be/lUsB5AI8ABE

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-22 11:38 AM 發表

國無信不立,港人治港變西環治港,五十年不變變大灣區。 97年收回香港,要坤人在港投資,應承這,應承那,轉過頭反口,共産黨管哂……又唔知自己成身臭味!🤭🤭 ...
反中白痴自己FF就當原因...
世界信大陸多過香港的反中白痴...

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-22 11:38 AM 發表

國無信不立,港人治港變西環治港,五十年不變變大灣區。 97年收回香港,要坤人在港投資,應承這,應承那,轉過頭反口,共産黨管哂……又唔知自己成身臭味!🤭🤭 ...
香港比囇D乞兒人破壞,所以。。

漆普為的只是自己經濟金主和選舉,死幾十萬人在所不計。美國的市民是蠢嗨井蛙,只會看美國的新聞,不看世界新聞!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]