• 瀏覽: 30,706
  • 回覆: 378
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-4-21 10:19 AM 發表

五可以甘樣講,中國糸全世界最重視法治同人權國家😏,我國敢認第二冇國敢認第一😂,亂甘開鎗違背我國原則😂
我出發點都係保護維護手無寸鐵和平示威者😉

時沙=治安警察副警長?

曱甴抵死啦,仲支持曱甴既係真昆蟲個蛋

引用:
原帖由 宇宙浪漫的核心 於 2020-4-21 09:52 AM 發表

毛記都有播  你估仲有假?
笑9左,曱甴報都好信,日日老作出哂名

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-4-21 10:15 AM 發表

共產黨最叻利用完你即廢,香討的五毛記得要錢重要個同任何人講心,講金五講心才是王道
講用完即係邊度夠而家嗰班區議員同現任嘅犯狗議員犀利啊, 食完人血饅頭自己上左位下面手足話鳩知你死, 死撚咗仲要攞出嚟消費連汁都撈埋

警隊有黃絲係事實,係咪自導自演,警方一定要查明,不要被罪犯逍遙法外

引用:
原帖由 一休門生 於 2020-4-21 10:24 AM 發表

我出發點都係保護維護手無寸鐵和平示威者😉
做得好,和平示威經政府批准後是合法集會。

唔新鮮,之前都有

Gphone都問得好笑,警察犯法都要被捕,甚至判罪會罪加一等。我從未聽過佢點評論黑衣人暴力。

香港普通法不騮都係“寧縱無枉“,所以差佬每啦一個人其實都要有充分嘅證據,如果學你哋話齋喺度鳩拉上到法庭咪一樣放,你估警察好撚多人手咩,甘你又會有人話證據可以偽造, 我又問返你哋有冇人夠膽去搏妨礙司法公正,就好似呢條差佬甘,好地地就甘就畀人拉鳩咗

有此事例對警察不偏不倚執法行為更有信心,明知事件會引出一連串輿論攻擊,仍公開公平處理.
相信是一件'臥底'搜集資料性質,但警長可能是'貪功'未有依正常程序;由此可猜測近期頻頻重點的搞破槍械、製炸彈工場,應該都是從這方法套取到線索;還有一些已蒙面暴徒亦被拘捕,不排除也是如此被篤出來.

真係抵死

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2020-4-21 09:31 AM 發表
【本報訊】葵青警區一名警長涉嫌策劃本月中葵涌警署外一宗汽油彈案,警方拘捕放置者,追查後懷疑有人透過中間人再自編自導案件,意圖造成社會輿論,嫁禍抗爭者,之後佯裝調查再破案。警方新界北總區重案組經深入追查,昨日在秀茂坪以涉嫌妨礙司法公正罪名將警長拘捕。消息稱,有人被捕後否認涉案,聲稱被誣衊,警方仍在調查涉案警長犯案動機,不排除有更多人被捕。

https://appledaily-hk-apple ...
証明了沒有黑警,只有黑暴。

冰山一角
黑警『自編自導自演』老屈香港人
戲碼日日上演,再由五毛推題助瀾

死黑警!其實有好多都是咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]