• 瀏覽: 382
  • 回覆: 17
美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的健康和醫療用品,包括口罩、手套及其他防護裝備。他強調美國本土對個人防護裝備需求殷切,必須增加產量。 特朗普強調,現屆政府從無輕視過疫情,又將防護裝備不足歸咎於上屆政府無準備充足存量 ...

賴完習近平之後,冇諗過下一個受害者會係奧巴馬!

新聞來源連結:
https://www.singtaousa.com/ny/20-即時國際/2780430-美國擬禁口罩出口+特朗普:上屆政府無準備致防護裝備不足/

同班「反中奴才」邏輯一樣,千錯萬錯,只有人哋錯,自己無錯。
引用:
原帖由 紫色字宙 於 2020-4-20 04:18 AM 發表

美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的健康和醫療用品,包括口罩、手套及其他防護裝備。他強調美國本土對個人防護裝備需求殷切,必須增加產量。 特朗普強調,現屆政府從無輕視過疫情,又將防護裝備不足歸咎於上屆政府無準備充足存量 ...

https://media.singtaousa.com/wp-c ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧

回覆 引用 TOP

奧巴馬話,話你昂九,係真的。

回覆 引用 TOP

原來特朗普剛剛上任就有疫情,所以無時間準備,我終於明白了

回覆 引用 TOP

垃圾總統,冇力抗疫

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

侵侵永遠冇錯,有錯都係別人錯

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

話你on 9又驚你嬲!不過個個都知方丈好小氣

回覆 引用 TOP

原來美國總統係今年1月先上任吧!

回覆 引用 TOP

佢上任咗幾多年??? 仲講上屆?

raiyu

回覆 引用 TOP

千錯萬錯都是別人的錯
做L佐咁多年總統都可以賴上手,侵侵真是人間極品

回覆 引用 TOP

美國笑話

回覆 引用 TOP

冇口罩肯定係華盛頓既錯啦小你😂😂

原來這個世界上有些東西,荒謬到一個程度便沒有人會相信,但並不代表不存在。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紫色字宙 於 2020-4-20 04:18 AM 發表

https://media.singtaousa.com/wp-c ...
早排已經賴奧巴馬, 今日又再次賴奧巴馬.
呢條撚樣都做咗幾年都無做準備, 但可以賴係奧巴馬無做準備, 真係同香港曱甴既想法好似 - 上一代只顧搵錢, 無為佢哋爭取.

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!
引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-4-20 11:55 AM 發表

早排已經賴奧巴馬, 今日又再次賴奧巴馬.
呢條撚樣都做咗幾年都無做準備, 但可以賴係奧巴馬無做準備, 真係同香港曱甴既想法好似 - 上一代只顧搵錢, 無為佢哋爭取. ...
之後又會賴奧巴馬出錢投資bio lab,
但又唔提索羅斯都有份。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-4-20 12:10 PM 發表

之後又會賴奧巴馬出錢投資bio lab,
但又唔提索羅斯都有份。
佢唔敢得罪比佢更有錢既人

別因為無法反駁我而禁止我留言
做得警察預咗殉職?
做得人你預咗會死.
咁就無咩好投訴啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]