• 瀏覽: 1,881
  • 回覆: 35
【星島日報報道】立法會內務委員會下午舉行選舉主席的第15次會議,約40分鐘的會議上建制派和民主派就內會情況針鋒相對,選舉主席程序仍未開始。  多名建制派議員提出規程問題,其中民建聯陳恒鑌說,其中一封給予上年度內會主席李慧琼的信中,指控主持會議的郭榮鏗涉嫌公職人員行為失當,認為對方理應避席。郭榮鏗重申,指控他干犯現時罪行的人應拿出證據。  ...

中共 2 辦大吠,更多的似係向建制狗奴才發出指令
D 奴才本來就一副關人鬼事的樣
現在一聽主人指令
就全部扑出來大吠。
狗奴才真係好聽話

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/內會仍未選出主席-建制民主派針鋒相對-074900671.html

吹吹水 , 咪當真
奸邪妖獸偏要香港死。

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-4-17 09:36 PM 發表
奸邪妖獸偏要香港死。
同意

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-4-17 09:36 PM 發表
奸邪妖獸偏要香港死。
好撚懷疑呢啲惡毒廢up正是這類奇人異士傑作, 真係唔知up乜狗!

現在一聽主人指令
就全部扑出來大吠。
狗奴才真係好聽話

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-4-17 09:58 PM 發表

好撚懷疑呢啲惡毒廢up正是這類奇人異士傑作, 真係唔知up乜狗!

現在一聽主人指令
就全部扑出來大吠。
狗奴才真係好聽話
...
講緊班建制狗奴才好聽教聽話

西環發功……龜縮港共建制派無得再縮,起來!起來!🤭🤭
建制派議員: 大佬,任期剩下四個月,高調做野引民憤,下屆可能無得做……慘🤒🤭

建制派D狗奴才除了吠之外,唔知有冇好建議呢 

引用:
原帖由 jy008 於 2020-4-17 10:04 PM 發表
講緊班建制狗奴才好聽教聽話
你學乜人做樓主呀, 俾埋啲自言自嗨狗屁不通無厘頭分析!
送隻黑豬俾你當教曉你!

挑戰阿爺

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-4-17 10:19 PM 發表
挑戰阿爺
唔係挑戰
係明玩

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-4-17 10:19 PM 發表

你學乜人做樓主呀, 俾埋啲自言自嗨狗屁不通無厘頭分析!
送隻黑豬俾你當教曉你!
謝謝你的建議

引用:
原帖由 jy008 於 2020-4-17 10:25 PM 發表

唔係挑戰
係明玩
食花生,等睇戲

引用:
原帖由 jy008 於 2020-4-17 10:26 PM 發表

謝謝你的建議
好啦, 見你咁謙虛, 送返隻愛心bb俾你!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]