• 瀏覽: 3,831
  • 回覆: 43
+2
引用:
原帖由 songsong17 於 2020-4-17 10:14 PM 發表

證明反中白痴只懂發夢...

反中白痴加台灣做得好過大陸既,人地咪唔洗等中國貨囉...

掛住FF有鬼用咩...成日以為出力FF就可以救世... ...
無錯,反中都係白痴
台灣省唔需要口罩保護服,全部捐去老味國

引用:
原帖由 willy222 於 2020-4-18 01:03 AM 發表

不過佢唔係南亞就係ABC,啲中文要估嘅
新香港人學講白話

引用:
原帖由 hatejap 於 2020-4-18 01:55 AM 發表
美國唔使驚
你隻狗台灣響大廳
命令佢哋
將所有生產出嚟嘅
口罩上繳
當保護費
特朗普話,無人講佢知新冠會大流行,台灣不是說自己抗疫世界第一,怎不教教特朗普?
台灣信得過?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-4-18 10:11 發表
新香港人學講白話
唔係囉,年幾前我直情唔知佢講乜,依家好啲。
睇佢寫啲別字咁多,好明顯係先識講再學寫。

這故事告訴我們

品質必跟供求有關

去晒俄國🤭🤭

一時又話品質差,加強QC又唔啱?

引用:
原帖由 willy222 於 2020-4-18 01:07 AM 發表

如果一年半載後疫情不斷,淨番幾多人都未知,仲話自行生產唔大亂已經偷笑
人都死哂……口罩肯定有多!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-4-17 09:08 PM 發表
證明了世界必須將生產工廠遷出中國! 
all production plants move out of China, that can stop China from risking the world.
配套做到咪走囉

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-18 16:02 發表

人都死哂……口罩肯定有多!
啲人死晒邊個生產?

引用:
原帖由 自由人Paul 於 2020-4-18 07:59 AM 發表

無錯,反中都係白痴
台灣省唔需要口罩保護服,全部捐去老味國
佢地最叻FF同咀炮, 不過咀炮都輸, 串兩句就封回唔應...

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-4-17 09:08 PM 發表
證明了世界必須將生產工廠遷出中國!
all production plants move out of China, that can stop China from risking the world.
中國用兩個月時間就搞店疫情復工,造口罩出售,全球有口罩用. 如果工廠設係外國,疫情爆多幾個月都未搞得店,仲諗住生產?

站係商人的角度,係中國設廠先係最合理,起碼政府唔會好似美國政府亂咁搶人D貨.

半賣半送仲阿之阿咗,宜家檢測揸緊啲,廢事又食人死貓.

西媒西人企圖聯合反華,聯合報道不合格口罩,此起彼落,好不高興。確實大大對中國信譽構成不可挽回的破壞。
西媒西人呢次玩嘢變玩火,死的都是他們國家的人們。玩的大,死的人越多,需要的屍袋也越多。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]