• 瀏覽: 3,817
  • 回覆: 43
+2
引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-4-17 11:46 PM 發表

peter仔,幾時翻英國養鷄?
有人自稱美國人,但日日踎係香土

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-4-17 09:08 PM 發表
證明了世界必須將生產工廠遷出中國! 
all production plants move out of China, that can stop China from risking the world.
英媒調查:在華美企大多無意撤出中國
可能令你失望
https://www.hk01.com/即時國際/462209/新冠肺炎-英媒調查-在華美企大多無意撤出中國

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-4-17 21:08 發表
all production plants move out of China, that can stop China from risking the world.
講咗九年都係得幾間自然淘汰嘅走咗,你唔悶我都悶

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-4-17 23:55 發表
有人自稱美國人,但日日踎係香土
不過佢唔係南亞就係ABC,啲中文要估嘅

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-17 21:26 發表
有食唔食,罪大惡極,有得賺快快賺,蘇州過後無艇搭……🤭🤭
一年半載後,全世界産能就會過剩!
各國將口罩防謢醫葯物定性為戰略性物資,自給自足!不可以靠人🤒🤒。 ...
如果一年半載後疫情不斷,淨番幾多人都未知,仲話自行生產唔大亂已經偷笑

引用:
原帖由 WongManTak 於 2020-4-17 09:08 PM 發表
你又出嚟比人恥笑 你真係唔怕醜 真係累你啲家人都比人笑

美國唔使驚
你隻狗台灣響大廳
命令佢哋
將所有生產出嚟嘅
口罩上繳
當保護費

引用:
原帖由 果個變態的獅子 於 2020-4-18 01:36 AM 發表

你又出嚟比人恥笑 你真係唔怕醜 真係累你啲家人都比人笑
佢唔出嚟畀人笑,佢契哥唔會準時,派狗糧畀佢㗎。

睬佢老尾啦 中國生產口罩當然要用中國標準,唔滿意咪唔好要囉

遂隻驗,冇問題先好出口

引用:
曱甴思維次次鳩吹證明呢樣果樣但最後無奈乜都做唔到
好似成日證明咩831太子咁,DKLM得啖笑

唔驗又詐型,驗又詐型,依家吊你老美西咩!

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-4-17 08:50 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎全球大流行,中國出口的口罩等醫療物資的質素屢遭質疑,中方加強出口把關審查,但卻令供應再度緊張。華爾街日報報道,美國國務院備忘錄指出,中國近期以確保品質為由加強出口管制,美國廠商在中國生

中國加強口罩品質是好事。

新聞來源連結:
https://china.hket.com/article/2620104?r=cpstni ...
美國要求高,中國自然要滿足客戶要求,唯有將差些少產品運去其他實事求是,只要"真"的用到防疫物資既友好國家!

引用:
美國慢慢等防疫物資工廠遷出中國,美國肺炎在美國都只是令每天美國死二千多人,特普話等多久都no problem !

嚴控品質是好事,各國搶又可提升價錢。品質低的只要標明規格,也可讓小企生產搵食,唔洗比人話低質

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]