• 瀏覽: 14,221
  • 回覆: 177
  • 追帖: 1
+12
新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)美國疫情大爆發。美國確診人數突破60萬,死亡人數超過2.6萬。美國可謂最後大規模爆發疫情主要國家,理應有最多時間準備,惟美國疫情卻是全球最嚴重,每百萬人死亡比例更遠遠超過亞

民主自由燈塔美國就選出如此總統及政府,沒責任,沒道義,有事就左推右賴,荒謬之極。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2616087?r=cpstni

只怪特朗普 +1

特朗普根本只會挑戰亂

永不搞建設!

呢屆世衛是廢柴……武肺播全球,責任不容推御!🤒🤒

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-15 02:15 PM 發表
但點解港,澳,台加埋大陸仲死少過美國咁奇

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-15 02:15 PM 發表
美國嘅能力最高,理論上好易擺平~
但竟然好多美國專家比嘅意見,
政府都唔聽,因為抗疫其中一種措施,
就係涉及「追蹤」源頭,
若源頭曝光美國就會玩完。

為咗阻礙調查追蹤,一味淡化,
或轉移視線發放「錯誤源頭」嘅訊息,
導致無面對「真正源頭」,
結果爆到全球最高,
依個先係令特喪普啞仔食黃蓮嘅原因。

美國國技. 賴.

人口又唔系多過人。錢又特別多。但全世界爆得最嚴重。咁都有得賴。。

引用:
特朗普已成功帶領美國成為世界第一.........

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-4-15 01:12 PM 發表
新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)美國疫情大爆發。美國確診人數突破60萬,死亡人數超過2.6萬。美國可謂最後大規模爆發疫情主要國家,理應有最多時間準備,惟美國疫情卻是全球最嚴重,每百萬人死亡比例更遠遠超過亞

民主自由燈塔美國就選出如此總統及政府,沒責任,沒道義,有事就左推右賴,荒謬之極。

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2616 ...
特朗普既ON9, 欠缺知識及自大, 害死好多美國人.....

https://www.bbc.com/zhongwen/trad/world-52152573

附件

TT.png(180.52 KB)

好奇今次邊個國家會跟老美

澳州? 加拿大? 日本?

奸邪妖獸只會諉過他人。

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2020-4-15 03:49 PM 發表

美國嘅能力最高,理論上好易擺平~
但竟然好多美國專家比嘅意見,
政府都唔聽,因為抗疫其中一種措施,
就係涉及「追蹤」源頭,
若源頭曝光美國就會玩完。

為咗阻礙調查追蹤,一味淡化,
或轉移視線發放「錯誤源頭」嘅訊息,
導致無面對「真正源頭」,
結果爆到全球最高,
依個先係令特喪普啞仔食黃蓮嘅原因。 ...
佢哋表面上講所謂人權呀,自由呀等等就係推卸責任的籍口,有心嘅就去查查上年流感死亡事件啦。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-4-15 03:57 PM 發表
人口又唔系多過人。錢又特別多。但全世界爆得最嚴重。咁都有得賴。。
佢哋花咗兩個幾月時間先搞清楚要帶口罩的重要性,就知佢地幾叻啦⋯⋯

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]