• 瀏覽: 547,010
  • 回覆: 12
  • 追帖: 176
+508

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2020-4-13 05:21 PM 發表

我老豆就係聽完演唱會後走左啦
節哀順變

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-4-15 08:43 AM 發表

我係香港買吾到,有冇得淘呀?送貨嘛?
京東有,但要集運,唔送香港

引用:
原帖由 billy24 於 2020-4-17 07:49 AM 發表
睇下D人食水幾深,12碼拆櫃先比375一日,扣一個鐘無薪飯鐘先平均時薪34蚊,最低工資差不多,仲要皇恩浩蕩咁話請D手足,咁唔好叫黃色經濟圈,叫黃色揾笨圈就差不多 ...
底學歷又冇能力仲想點? 現在最底工資係37.5,個人工仲底過最底工資喎!

引用:
原帖由 catcrystal 於 2020-4-18 12:51 AM 發表

警司, 請問你上次去北韓洗唔洗參加旅行團?
阿里郎表演係咪好精彩?
我都好想去果度旅行
阿里郎表演非常精彩,後面背景板不斷變圖案,都是人拿著紙板不停轉換的。只係阿里郎表演我已經影左7百幾張相

附件

DSC_0165.JPG(200.06 KB)

DSC_0189.JPG(262.95 KB)

DSC_0237.JPG(316.86 KB)

DSC02089.JPG(326.14 KB)

DSC02215.JPG(260.12 KB)

沒有共產黨 就沒有新中國

DSC02201.JPG(221.87 KB)

朝中友誼 世代相傳

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-4-18 03:15 PM 發表

係咪黃扮藍架?
應該唔係!之前有警察確診美國肺炎,好多YC去開香檳,仲有個鄧x欣又開香檳,個個話三萬thx!  所以毒果黎第一次被警察拉時,已有藍人照樣走去毒果黎屋企門口開香檳,仲有直播,今次再拉,又走去開香檳,以牙還牙。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-4-19 01:43 AM 發表

今日拉果班人大多數都係被笨土派稱為"廢老"既人喎...
原則上班黑暴都唔鐘意呢D老野指指點點.....
拉左佢地,班黑暴又可以取代佢地個位啦.....

呢D人渣餐廳,以暴動之名去乘勢執左佢就真.....
睇死佢會拎埋政府果筆津貼後就拉閘走人,然後出黎賣小強話自己被逼害...... ...
對,今日上x登睇佢哋對件事個反應,班x登仔大部分都覺得拉班泛民老人,they don't care,齊齊食花生。

引用:
原帖由 後天自信的膠樽 於 2020-4-19 04:45 PM 發表

疫情對我工作影響大,最近忙搵工,都無咩心情😭
加油呀!

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-4-19 08:25 PM 發表

Level 5 好好笑,送到老人院?前幾條話收水,咁邊個科水去老人院?有趣
老人院月費可能仲貴過家用

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-4-20 12:47 AM 發表

前牌聽youtube有個街頭唱busking反而唱得幾舒服自然唔知你有冇聽過
https://youtu.be/rLit9xKpJEk
初初聽係好好聽,把聲靚,但聽多幾次就真係得把靚聲,冇乜感情和技巧,好快就聽厭左。

引用:
原帖由 alexlovesuki 於 2020-4-19 11:06 AM 發表

我以前一路都有諗過派米,聯絡米商拎力優惠,改為一斤裝,去派比D人!

大家有冇興趣?我一個人攪吾起
我試過自己派米,買包十公斤番黎,自己入落zip bag,再去深水埗隨機派。

引用:
原帖由 後天自信的膠樽 於 2020-4-20 11:40 AM 發表

真係好感動,大家仲記得小弟😭
當然記得

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-4-20 12:42 PM 發表

睇下大台就知個D慌張西望娛樂節目大都係黃啦,楊明曹永簾說支持警方後訪問都無晒,機場特警每次訪問楊明都做左二打六其實去才是主角黎的,娛樂圈好多又要賺人仔但又反祖國真係雙重性格,,以前好多內地旅遊節目的現在少到 ...
師兄,機場特警主角係張振朗,我初初都以為楊明先係主角,但睇開套劇就發現楊明最多只係第二/三主角。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]