• 瀏覽: 1,357
  • 回覆: 24
+2
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-4-9 08:22 PM 發表

揸BNO護照滯落摩洛哥香港人,一早乘搭英國政府安排包機離開摩洛哥
吊那星 你大陸落嚟架?
睇新聞都未識學人出post

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-4-9 08:53 PM 發表

做得非常好,以後都唔好幫揸BNO既人,叫佢地永遠食自己就啱嘞,最緊要自己找數唔好用到納稅人既錢,理得佢坐穿梭機丫
佢地應該唔好返黎香港啦…可惜無錢移民英國😏

引用:
原帖由 refugee 於 2020-4-9 08:25 PM 發表

人地講緊摩洛哥,你貼張秘魯作文就當係
@walkera2006

唔好逃避,回應下好唔好?

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-4-9 11:12 PM 發表

吊那星 你大陸落嚟架?
睇新聞都未識學人出post
@walkera2006

快啲回應啦

留係民主自由國度啦,唔好返獨裁中國香港嗱

恭喜哂

我O咗嘴   古代人係時候坐時光機回到現在
引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-4-9 08:22 PM 發表

揸BNO護照滯落摩洛哥香港人,一早乘搭英國政府安排包機離開摩洛哥

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-4-9 05:28 PM 發表
保安局局長李家超在立法會透露,接獲全球超過1200名港人受疫情影響求助。李家超表示,涉及62個國家、最少1200多人...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200409/_2020040915302252512.jpg

李家超表示,涉及62個國家、最少1200多人已經表示求助。除了特區政府以外,世界各地的政府都面對同樣 ...
黃人坐唔到英美包機

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-4-9 05:28 PM 發表
保安局局長李家超在立法會透露,接獲全球超過1200名港人受疫情影響求助。李家超表示,涉及62個國家、最少1200多人...

李家超表示,涉及62個國家、最少1200多人已經表示求助。除了特區政府以外,世界各地的政府都面對同樣 ...
傷講人本色🤣🤣🤣🤣🤣

冇陰公囉。留係摩洛哥嘅曱甴黃獨狗畀香港政府玩鑊咁嘅。
當初說跟大陸飛機到廣州先自費隔離14日,到香港再在家隔離14日。依家飛機到廣州就有香港專車接回香港隔離。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]