• 瀏覽: 123,817
  • 回覆: 5
  • 追帖: 3
+62
引用:
原帖由 (︶︿︶) 於 2020-4-9 12:19 PM 發表
危及全人類健康的武漢肺炎,目前主要在歐美地區肆虐,而瘟疫原爆地湖北武漢,在疫情瞞無可瞞下,1月23日開始嚴厲封鎖,令全球驚覺疫情之凶猛。經過封城76天後,武漢終在4月8日零時重開。雖然官方試圖借重災區武漢開城作為社會回復正常的象徵,但民間卻爆出了截然不同的聲音。網上陸續流出當...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.arcpublishing.c ...
美國開心喇。
美國疫情未控制得到,中國就就解封武漢。中國爆發第二輪更激烈嘅疫情指日可待。共產黨下台,各地分割而治。蘇浙、福建一帶歸於台。特朗普連任成功。
以後中國就不再存在。
呢幾晚特朗普硬係開心到瞓唔著。

引用:
原帖由 赤共 於 2020-4-9 12:52 PM 發表
多謝蘋果日報,報道真相,讓世人知道地獄鬼囯中共如何無恥
疫情未控就解封武漢,疫情再大爆發,中國就要亡國。咁就唔使攪城市革命喇。
一國兩制已不存在。香港被廣東吞噬,附屬深圳。廣東(國)暫用現時中國法律治港。唔使就23條立法喇!

引用:
原帖由 kwltimkwok 於 2020-4-9 03:39 PM 發表

中國真係爆第二輪,你估歐美咁防疫手段要死幾多人,白痴曱甴🤣🤣
算啦。
世界總有人會寫呢啲堅離地嘅文章當新聞。尤其是針對中國嘅文宣。香港亦有好多無知,不要問、只要信嘅人好開心睇到呢啲所謂新聞。

引用:
原帖由 現代足球 於 2020-4-9 06:11 PM 發表

你似乎忘記你自己都係共產黨.😒
你唔好成日抱住文革心態,非友即敵,唔同意你言論嘅人就係共產黨。

引用:
原帖由 阿伯咸濕不祕密 於 2020-4-9 07:50 PM 發表

睇黎你病得好利害、仲會做埋異視、拿……返屋企有乜遺言快D同你老豆同老母講啦……
如果。我講係如果。
如果呢篇文係真嘅,我講嘅事真係會有可能發生。
不過,如果你睇過我以前對中央抗疫嘅睇法,你一定知道我係唔相信中央會响未有信心疫情已經壓下,係唔會復工復產。

引用:
原帖由 晚間深情的樓盤 於 2020-4-11 02:50 PM 發表

要多謝中國,啊講幾多次啫
唔使講多謝。
Have a nice dream。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]