• 瀏覽: 11,055
  • 回覆: 137
+4
特朗譜真係頂級的流民!又出嚟抽水!
你有資源都救返自己國家嘅人先啦!

生病的兵 已經無利用價值~
老尾要滅口

緊係唔制啦!畀Johnson仔試瘧疾疫苗

美國想佢死快D就真
引用:
原帖由 win9876432 於 2020-4-8 08:14 PM 發表
參考消息網4月8日報導 美媒稱,美國總統特朗普提議幫助英國首相約翰遜治療新冠病毒,但這一提議遭到了英國政府拒絕。

據美國商業內幕網站4月7日報導,英國首相約翰遜因感染新冠病毒於當地時間4月6晚被轉入重症監護病房。

在這一消息傳出後,特朗普在新聞發佈會上說,美國政府已經聯繫了約翰遜的醫生,告知他們他已經要求兩家製藥公司為約翰遜的治療提供支持。

特朗普說,“我已經問過兩家領先 ...

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-4-8 08:14 PM 發表
參考消息網4月8日報導 美媒稱,美國總統特朗普提議幫助英國首相約翰遜治療新冠病毒,但這一提議遭到了英國政府拒絕。

據美國商業內幕網站4月7日報導,英國首相約翰遜因感染新冠病毒於當地時間4月6晚被轉入重症監護病房。

在這一消息傳出後,特朗普在新聞發佈會上說,美國政府已經聯繫了約翰遜的醫生,告知他們他已經要求兩家製藥公司為約翰遜的治療提供支持。

如果美國啲藥真係咁犀利 就唔使死咁多人呀 呢個總統噏得就噏㗎 信佢一成都死

引用:

美國確診40萬大軍, 美國話幫手抗疫, 你都唔好話唔撚驚

引用:
原帖由 lamlam5 於 2020-4-9 12:13 AM 發表

如果美國啲藥真係咁犀利 就唔使死咁多人呀 呢個總統噏得就噏㗎 信佢一成都死
暫時都未死好多人, 只係確診人數第一, 下星期就會死亡人數第一了

英國有先見之明, 唔想煩到美國, 等佢哋可以留番d資源遲d醫美國總統

幫你老母咩特朗狗,你自己國家都攪唔撚掂仲話要幫人,真係****1囉!

引用:
原帖由 革命小薯 於 2020-4-8 11:10 PM 發表

有解藥點解美國咁多人確診
上一波係針對中國人,呢一波係美國黑人

有解藥就唔洗死咁多人啦

傻佬又9衝出嚟懶醒呀

引用:

英國人天生高傲

原來約翰遜都怕死
引用:

送他一程

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]