• 瀏覽: 23,049
  • 回覆: 356
+20
引用:
原帖由 williamsze31 於 2020-4-8 12:26 PM 發表
又玩曱甴果套!
正仆街!
最多咪同老美搞,叫G2算吧...

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 11:33 AM 發表
世界衛生組織(WHO,簡稱WHO)多次被批評,處理新冠肺炎疫情不當,導致全球大流行。英國下議院外交委員會報告建議,成立「二十國集團公共衛生組織」(G20 for Public Health)。美國總統

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2610000/2611130/20200_1024.png

雖然疫情未完,其實世界各 ...
咁你仲唔入籍英國 廢柴

歐美又唔肯聽WHO勸告,夾錢又唔多, 
有錢搞得成G20再算, 到時咪自己圍埋搞佛系防疫法囉

唔幫手講大話就打擊你 中傷你 美國佬好陰毒 美國超級肺炎自作孽

當新興國家一個個爬上黎
與舊有西方列強差距慢慢縮少
形成舊有勢力想維持權力
新興勢力想爭取更多權力

於現有秩序體系 另起爐灶
其實早就已經講緊
不過去到最後
應該係WHO仍然存在 只係再另建G20團體
只係另建小圈子而已

BTW 英國果然係佛系 國家面對疫情
都仲有時間同心情搞埋D咁既野

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-4-8 11:56 AM 發表
即係學生唔聽教考試肥咗,炒咗個阿SIR就解決問題
錯!係學生考DSE肥咗,肥佬學生自己開間大學自己讀

接受唔到失敗就轉移視線....

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 11:33 發表
世界衛生組織(WHO,簡稱WHO)多次被批評,處理新冠肺炎疫情不當,導致全球大流行。英國下議院外交委員會報告建議,成立「二十國集團公共衛生組織」(G20 for Public Health)。美國總統

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2610000/2611130/20200_1024.png

幾時擇日揾耶撚開壇作法?

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 11:33 AM 發表

中國封城,又協助意大利封城。
美國同英國佛系抗疫,連5G可以傳病毒都信,輸得咁慘,當然要清算中國啦。

香港沙士發作嗰時係挪雞當時首相做主席,佢一聲令下, 杯葛香港。。。。呢啲先係外國列強要嘅嘢。。。。 杯葛制裁玩種族階級。

又賴,英犬可比美美狗

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-4-8 11:56 AM 發表
即係學生唔聽教考試肥咗,炒咗個阿SIR就解決問題
所有國際團體, 國際奧運, 世界貿易組織…………………………
全部都可以推翻 自己再組織過
唔單止分裂國家 仲要分裂世界

自己抗疫不力不知反省,成立G20再領,睇你揾邊個卸⋯

引用:

誰出錢先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]