• 瀏覽: 469
  • 回覆: 16
+2
武漢櫻花🌸

武漢人死過翻生,有得走就走……香港要小心! 衝関潮又到!🤒

恐怖烈車

解封第一日,仲要係首班車,乾淨到無人有.

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-8 02:00 PM 發表
就算走落嚟都要隔離14日喇,咁落嚟做乜?
你不如擔心下外國返嚟嘅留學生好過!

中國版屍殺列車

引用:
原帖由 Domson 於 2020-4-8 01:56 PM 發表
武漢櫻花🌸
武漢肺炎重正

引用:
原帖由 ff2456 於 2020-4-8 02:00 PM 發表
時移世易,今日大陸人突然發覺,湖北變作左最安全地方。 廣東投資商已經去湖北買地皮起樓盤啦。

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-4-8 02:10 PM 發表

武漢肺炎重正
美國佬中嘅肺炎更加正喇!

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-4-8 02:10 PM 發表

武漢肺炎重正
美國肺炎都唔錯,開到火紅火綠。

一解封就諗人地落黎香港,明顯呢班人多數是各省工人在封城後留下,解封後返屋企聚下都好合理。

又來贈慶,紐時1月底篤大陸武漢封城!

附件

Screenshot_2020-03-19-19-44-36.png(465.7 KB)

引用:
原帖由 江南紫色的蝦仁 於 2020-4-8 10:26 AM 發表
新冠肺炎疫情緩解,湖北省武漢市封城76天後,周三(8日)凌晨零時全面解封,航運、陸路及水路運輸將恢復營運。8日,武漢火車站恢復運營。

https://cdn.hk01.com/di/media/images/20200408/324496784195981312.jpeg/ityJrhC1pj1VBtcHzOAgp3e21Vl5Dn8StSz6TLUs-kw?v=w1280r16_9

武漢解封 ...
講到香港人一身輕,到處走
唔係唔知計單日確診香港係站在各省之冠,就黎輪到胞胞封我哋

引用:
原帖由 zero32145 於 2020-4-8 02:11 PM 發表
一解封就諗人地落黎香港,明顯呢班人多數是各省工人在封城後留下,解封後返屋企聚下都好合理。
啲文宣開始做嘢,大批武漢人落嚟香港呀 購物行街呀,播毒呀咁。呢啲文宣咪賤格囉,真係唔用腦,仲大堆大堆住香港,香港死亡靠黃屎

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]