• 瀏覽: 55,253
  • 回覆: 406
+19
引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2020-4-8 10:05 AM 發表

香港輸入個案,90%以上來自歐美地區,
美國肺炎真係來城凶凶。
美國肺炎禍及全球!

引用:
原帖由 強仔316 於 2020-4-8 10:16 AM 發表

依家全世界都睇住中共,想搵你嘅錯處醜聞,插你一刀,中共如無把握,點敢咁早解封。加上武漢咁嚴緊嘅封法,如果放係香港,唔使兩星期,香港人已經會出來叫晒救命。 ...
所以武漢返嚟嘅港人好少中,

來港消費推動經濟

引用:
原帖由 BritHK1842 於 2020-4-8 09:59 AM 發表
A Huge Wave of China Coronavirus is Approaching
英狗你擔心下,你主人還在ICU,比多的忠心!

引用:
原帖由 §阿祖§ 於 2020-4-8 10:08 AM 發表
唔應該咁快解封的, 始終疫情都未過去...
最恐怖之處是那些無徵狀的確診者, 自己中左都唔知的到處走.
啲中國人一向都係自私

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-4-8 10:04 AM 發表

講真, 大陸唔係有十足把握唔會解封啦
唔怕出事咩, 就算佢再有本事, 將死人數目呃你, 但真實係有人死嘅話,
佢都要處理屍體架, 無理由真係任10萬人死架, 係咪
所以真係證明內地封關呢個方法係Work, 只要大家唔鬆懈, 要戴口罩, 要佢地控制聚集,
我覺得數字唔會大增喎, 起碼唔會有太多外來人, 香港D數字係遊過嘅居多 ...
咪浪費口水,無論你點講 班黃蟲都唔會相信,佢地只會信毒果

引用:
原帖由 scottie_csp 於 2020-4-8 10:29 AM 發表

咁又點?一定有人唔信個數字,但睇嘢睇全面,中國控制疫情控得好到要連歐洲國家都彷效喎!
咁西方國家嘅數字一定係真?
透明度其中一個表現方式就係數據 人地透明度高 好壞都講 中國透明度都高(報喜不報憂)

引用:
原帖由 gspqr 於 2020-4-8 10:37 AM 發表

黃人唔會用腦分識,緊係唔信大陸數字啦. 你係大陸沒有手機健康碼根本無法生存.你估好似香港居家隔離個班咁兒戲咩.
呢隻病毒只能在民主自由的國家散播 ...
香港咁危險 你咪又係留係香港

偷渡嚟港,重唔駛隔離

引用:
原帖由 kang1982 於 2020-4-8 10:48 AM 發表
我周圍的朋友都信政府發佈的數字
周圍的朋友?600萬藍絲又話支持政府 依家得番香討呀

冇鞋挽屐走  

引用:
原帖由 tim30 於 2020-4-8 11:19 AM 發表

透明度其中一個表現方式就係數據 人地透明度高 好壞都講 中國透明度都高(報喜不報憂)
人哋透明度高?美國航母艦長講事實都畀人撤職,咁樣都叫透明度高?
堂堂世界第一大國大統領日日發表嘅嘢都唔同,咁都係透明度高?

解封咗係好事, 希望呢個疫情早啲過去, 再咁落去, 飯都冇得食

引用:
原帖由 tim30 於 2020-4-8 11:21 AM 發表

周圍的朋友?600萬藍絲又話支持政府 依家得番香討呀
你又知得返哩度?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]