• 瀏覽: 72,486
  • 回覆: 671
  • 追帖: 4
一睇英媒,這個帖收得皮

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
大陸出假貨是合付國情。好快大陸會面對全球國家抵制。

你班大陸人要on9到幾時,每天不定洗板講大話。做打手都要有啲良知。當全世界抵制大陸,你哋連打手e份工都冇得做。

引用:
原帖由 hbu 於 2020-4-8 04:47 AM 發表

你班大陸人要on9到幾時,每天不定洗板講大話。做打手都要有啲良知。當全世界抵制大陸,你哋連打手e份工都冇得做。 ...
你擔心英美主子疫情過後死唔死得先啦...美國大摩都預計美國失業率將由今年三月中4.4%大幅飆升到年底將達27%.
英國主子仍在深切治療中 死唔死得都成問題呀!

回覆 引用 TOP

從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀.
係咪英國佬閱讀能力有問題???
引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表

英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

中共又賣 ...

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
唔好要退貨,留比其他有需要既國家。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-4-8 04:07 AM 發表

又係呢啲新聞話中國貨唔得,但各國又搶住訂購,自打咀吧無出色。
毒媒不停話唔得,但各國政府又不斷訂購,個故事好難講落去。

快D退貨,唔好同大陸訂貨。

希望美國幫到你啦吓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QK130 於 2020-4-8 04:26 AM 發表

冇原文出處,冇數據,又係炒作新聞。
出處:英媒

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-4-8 04:35 AM 發表

咁奇,咁香港是否用大陸試劑?  南韓是用自己製試劑嗎?

如果中國試劑咁渣,應該各省大爆發喎。
如果咁渣就唔會各國搶住訂啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hbu 於 2020-4-7 03:47 PM 發表

你班大陸人要on9到幾時,每天不定洗板講大話。做打手都要有啲良知。當全世界抵制大陸,你哋連打手e份工都冇得做。 ...
笑撚死人冇命賠!到時疫情過後啲工廠同製造業要立即開工起碼一年半載至可以開工生產﹐呢段空窗期就要𠵱靠一早走出疫情嘅赤共。
全球物資短缺之下赤共一早開工生產咗出嚟嘅民生物資全球又嚟搶過。

法輪神功 神功蓋世 法輪心經 天下無敵 欲練神功 必須自宮 就算自宮未必成功 練成神功就可以人變豬豬變人 法輪弟子一齊變

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明日紅色世界 於 2020-4-8 04:39 AM 發表

英國佛系,驗到咁多人出黎,英國都唔救架啦,首相都就死了,唔驗好過驗,美國標準當流感死
佢話要8成人感染就會產生抗體就唔怕隻病毒,但話口未完自己中左。

回覆 引用 TOP

之前都有其他on9國家唔睇清楚就話唔掂
英國唔係咁白痴又唔睇清楚就亂吹下話

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表

英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

中共又賣 ...
唔好再買中共貨啦,英國人自己病自己整檢劑,怕咩?大不了死晒的國民佛系療法最好。

回覆 引用 TOP

英國係唔想驗,有用都話無用啦。之後咪無新增,咪無事囉。佛系抗疫嘛!

英國《泰晤士報》(The Times)報道指,英國公共衛生部總監牛頓(John Newton)表示, 從中國進口的試劑無法通過測試,形容這批試劑「未好得足以值得大規模使用」(not good enough to be worth rolling out in very large scale)。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]