• 瀏覽: 79,407
  • 回覆: 671
  • 追帖: 3
+19
英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

中共又賣假野,疫情過後一定比人清算,全世界追討賠償,排華就梗㗎啦。

新聞來源連結:

https://inews.hket.com/article/2612136/

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表
英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

中共又賣 ...
退貨囉 咁叻自己整囉

唔合格點解唔退貨?

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表

中共又賣 ...
“從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀” 唔識字?英國有話係假野?

用野前好像是應該先睇清楚說明/使用方法?
見過有聰明人,買左部機第一時間就將盒同說明書掉曬。
之後,說明書提醒千萬唔好做的事情,幾乎做曬。
無預期效果,就話部機唔妥。

被姦24小時後去驗孕, 發現驗唔到就發爛渣.
好L想被姦成孕喎

又係呢啲新聞話中國貨唔得,但各國又搶住訂購,自打咀吧無出色。

奇怪,既然無症狀又驗唔出,英國佬點判斷此人是新冠肺炎帶菌者?

引用:

中共又賣 ...
不如用美國試濟....

中國什麼都假,只有騙子和五毛一定真!

引用:

中共又賣 ...
冇原文出處,冇數據,又係炒作新聞。

又買錯,好心學好喲中文,下次就唔洗買錯野!
依個時勢,呃阿豬呃阿狗,都唔呃你啦!
現在醫療物資難求一係自己買錯野,一係又想買另類貨品換取中央高級貨品啦!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]