• 瀏覽: 79,396
  • 回覆: 671
  • 追帖: 3
+19
老毛子民思維:錯嘅都係其他人,全世界都迫害祖國

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表
英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2610000/2612136/20200407_test_1024.png

中共又賣 ...
都係想搵借口唔驗啫,不過老屈中國產試劑就太無恥

引用:
原帖由 samndean 於 2020-4-8 03:33 AM 發表

“從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀” 唔識字?英國有話係假野?
終於明湖北果7萬幾個「治癒」點黎 😂😂

愛國愛港藍絲同胞 熱烈歡迎湖北同胞 戰勝疫魔凱旋歸來! 去藍店食飯 飲酒 開香檳慶祝! 有健康綠碼 絕對安全!

黃店暴徒開既 就唔好去喇

究竟係英國政府買定英國媒體買試劑,落單時有冇指定要求?英國採購咁兒戲的?貨物逹不到要求咪退貨囉!

試劑運送係要高規格冷凍的,唔依規格去做,不如自己去製做

試劑運送係要高規格冷凍的,唔依規格去做,不如自己去製做

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-4-8 04:21 AM 發表
中國什麼都假,只有騙子和五毛一定真!
我反而覺得,只有賣國賊是貨真價實。。

引用:
原帖由 光棍霸主 於 2020-4-8 06:47 AM 發表
老毛子民思維:錯嘅都係其他人,全世界都迫害祖國
咦,你似講緊特朗普多d wor..

假新聞, 英國都冇咁多人手去用呢d試劑啦!咁你又點知道全部唔合格呢!

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2020-4-8 06:49 AM 發表

終於明湖北果7萬幾個「治癒」點黎 😂😂

愛國愛港藍絲同胞 熱烈歡迎湖北同胞 戰勝疫魔凱旋歸來! 去藍店食飯 飲酒 開香檳慶祝! 有健康綠碼 絕對安全!

黃店暴徒開既 就唔好去喇 ...
對文字理解能力唔夠,定係閱讀障礙?

豺狼當道,好心冇好報,建議中國唔好賣任何抗疫物資比鷹國。

英政府無發官方消息喎。

正如喺香港,唔通蘋果話只有暴政,沒有暴徒就係事實咩

測試次數有冇350萬咁多呀?點知全部不合格?

香港是否用一樣的試劑?應該都係。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]