• 瀏覽: 79,541
  • 回覆: 671
  • 追帖: 3
+19
引用:
原帖由 ngcaddy 於 2020-4-8 04:11 AM 發表

不如用美國試濟....
50萬係意大利運返嘅就嚟用完,你英國有350萬試劑都唔分啲嚟美國。CIA 點做嘢
https://www.youtube.com/watch?v=gzYZGcxn6Kg

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表
英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2610000/2612136/20200407_test_1024.png

中共又賣 ...
輕度患者英國不能驗出來嗎?
不是說確診但輕度的可以自我居家隔離就可康復嗎?
輕度患者驗出來了,英國政府醫護會怎樣應對?
像英國首相一樣?
居家隔離?自我康復?
最後入深切治療部?

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-4-8 05:18 AM 發表

50萬係意大利運返嘅就嚟用完,你英國有350萬試劑都唔分啲嚟美國。CIA 點做嘢
其實有沒有講邊方面不合格?

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表
英國疫情持續,英國向中國訂購350萬份新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)試劑,希望能作大規模測試。不過,英媒報道指,英國公共衛生部指,從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀

中共又賣 ...
又一次證明左, 英國有來自美國的幾十種變種病毒, 所以中國的試劑只試到美國在中國散播的兩種病毒基因, 九成係測試唔到.

引用:
原帖由 hbu 於 2020-4-8 04:47 AM 發表
大陸出假貨是合付國情。好快大陸會面對全球國家抵制。

你班大陸人要on9到幾時,每天不定洗板講大話。做打手都要有啲良知。當全世界抵制大陸,你哋連打手e份工都冇得做。 ...
阿蛇,我哋美國三個禮拜冇廁紙啦,唔該運啲嚟

引用:

中共又賣 ...
唔合格咁銷毀左未定自己繼續用

驗孕棒初期懷孕都可能驗唔到,說明書都叫你遲啲重驗,唔通又不合格咩?on9

[quote]原帖由 wonderful2night 於 2020-4-8 03:18 AM 發表

中華人民共和帝國外交部發言人「發春情」話:不準確係因爲你們用法不正當、避孕套載係腳、又話冇避孕作用、係你們嘅錯!
測試濟正確使用地方唔係個口、係糞眼、因為所有西方人、唔似中共領導人、係用屁股諗野、試濟係要由屎眼到測得準確、明白未。

驗得出病毒的試劑當然吾合格,英國要的是驗完報告是無病毒的試劑。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-4-8 04:56 AM 發表
從中國進口的試劑無法通過測試,只能驗出重症患者,無法驗出輕度症狀及無症狀.
係咪英國佬閱讀能力有問題???

...
只能驗出重症患者,

會唔會能驗出重症既係A款試劑,驗輕症既要用B款,驗無症狀既要用C款,咁講究呢!

5G信號塔  再燒幾座  就可以了~

香港係邊入貨呢?

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2020-4-8 04:08 AM 發表
奇怪,既然無症狀又驗唔出,英國佬點判斷此人是新冠肺炎帶菌者?
病發後確陳?

咪L用啦!

引用:
原帖由 benben999 於 2020-4-8 05:21 AM 發表

又一次證明左, 英國有來自美國的幾十種變種病毒, 所以中國的試劑只試到美國在中國散播的兩種病毒基因, 九成係測試唔到.
中國試劑驗唔到歐洲版變種病毒嗎?  咁歐洲就大大劑了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]