• 瀏覽: 1,720
  • 回覆: 28
暴動半年。現在
香港有咩光明前途?
條友對鏡頭話佢咁樣有光明前途。
又死左去邊?
暴徒又搞到一鍋泡賴賬走左去?
講既野跟本無可能兌現變成事實。
真係厚顏無恥。不講信用。

真的有羞恥心就對住鏡頭認句錯

引用:
原帖由 新殲 於 2020-4-7 08:09 PM 發表
暴動半年。現在
香港有咩光明前途?
又死左去邊?

真的有羞恥心就對住鏡頭認句錯 ...
我好記得,佢話佢promise...

應該死L左啦。

引用:
暴動半年。現在
香港有咩光明前途?
又死左去邊?

是否個條學渣,佔領左中大,理大的時候,受TBB 訪問時話,比香港佢地管,會比現在好很多!

愚蠢和傲慢必須經歷現實的毒打才能學會謙卑。
温和的規勸和說理是毫無用處的。
攬炒是唯一出路!

引用:
暴動半年。現在
香港有咩光明前途?
又死左去邊?

講梗係天下無敵架啦!唔係邊引到班儍Hi送人頭

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-4-7 10:37 PM 發表

口講口賠嘅嘢你唔係信吖嘛

光明關佢咩事?曱甴係畏光動物嚟㗎。

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-4-8 09:01 AM 發表

是否個條學渣,佔領左中大,理大的時候,受TBB 訪問時話,比香港佢地管,會比現在好很多!
佢都on L 9,香港人權自由度世界第三,佢係咪可以爭取上第二,第一!?

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-4-7 10:37 PM 發表

邦文匙: 口債口還

深潛中....

引用:
原帖由 goodfriend01 於 2020-4-8 09:01 AM 發表

條友連自己都未管得掂,仲話管香港

由頭包到落腳, 鬼知佢係邊個咩. 
而且, 講埋D咁傻既野, 邊敢出呢認? 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]