• 瀏覽: 18,509
  • 回覆: 178
+10
大大個標題講他沒有戴上口罩遭槍斃,又唔講主要開槍原因係佢手持鐮刀追斬醫護

引用:
原帖由 judylam651 於 2020-4-7 06:31 PM 發表
杜特爾特上周三曾指:

我已向警察和軍方下命令,倘在執行禁令中遇到麻煩,有民眾作反抗,而此舉令你們的生命受到威脅時,請將他們槍斃。

冇得講,非常時期,非常手段 ! ...
HKSAR首先要從馬拉雞2元違[限聚令]的案件做起...

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-4-7 07:20 PM 發表
菲律賓疫情持續,菲律賓總統杜特爾特(Rodrigo Duterte)曾揚言,如果民眾不遵守防疫措施,警察或軍人可將其槍斃。菲律賓警方指,1名63歲農民日前遭槍斃,因他沒有戴上口罩,更手持鐮刀追斬醫護。

菲律賓疫情持續 ...
Hong Kong should follow
https://www.worldofbuzz.com/shoo ... te-lockdown-orders/

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-4-8 02:56 PM 發表
大大個標題講他沒有戴上口罩遭槍斃,又唔講主要開槍原因係佢手持鐮刀追斬醫護

咩都唔駛理,個重點係菲律賓總統唔係講笑,話x你就x你.

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2020-4-8 09:48 發表

老梁有佢一半,黃屍就唔會咁猖狂。
所以佔中咪無事囉, 佔中都唔會放火燒人, 唔會掟磚放火打入閘機櫃員機啦

RIP 咁就冇左條命仔...

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-4-7 06:55 PM 發表
老共扣起外資口罩廠的成品⋯有證有據
各軍單位準備好作戰~
新聞直播
今晚再特備節目💪
龐sir,今晚嘅特備節目係你直播喺海牙食早餐

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2020-4-7 06:31 PM 發表
如果無口罩賣或農民買不起口罩呢
一樣槍弊!

引用:
原帖由 日本北陸 於 2020-4-8 04:02 PM 發表

全世界嘅警察俾人揸刀斬佢都會開槍啦

照黃屍暴力法,喺菲律賓死硬,喺美國更快死。

杜特爾特講得出,做得到

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-4-8 06:32 PM 發表

全世界嘅警察俾人揸刀斬佢都會開槍啦

在佢老美西...好睇顏色...深色人就算雙手舉起無揸嘢都照俾警察射...

牧師

醫生

國際標準

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]