• 瀏覽: 18,487
  • 回覆: 178
+10
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-4-7 06:27 PM 發表
全球緊急狀態
美基地一級狀態、全面操練,隨時作戰
作你老母

不如林鄭去菲律賓上吓traning,返嚟就可以解決曱甴及立埋廿三條。

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2020-4-7 08:05 PM 發表

其實就地正法的問題,至怕是安插罪名、死無對證。
每一個地方的警察都可以這樣做。那麼不如不准警察開槍吧!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-4-7 06:27 PM 發表
全球緊急狀態
你仲唔返民主菲律崩享受民主

引用:
原帖由 FENFAY 於 2020-4-7 06:40 PM 發表
香港對付黃絲黑衣暴徒應效法.
呢樣真,港警太仁慈軟弱

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2020-4-7 06:31 PM 發表
如果無口罩賣或農民買不起口罩呢
去美國海軍基地,海盜打劫左唔少盟友買既中國制造N95口罩

引用:
原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2020-4-7 06:51 PM 發表

吓……會開槍打死曱甴架喎
曱甴死不足惜!

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-4-7 18:27 發表
全球緊急狀態
香港都開始咗,準備捉d漢奸

引用:
原帖由 erectdick 於 2020-4-7 18:34 發表
好彩你生係香港。做乜嘢都可以講下,世界其實有好多地方講下都可以到第二世。
好好珍惜現狀先啦。感恩是最重要。我仲可以見到明早嘅朝陽。
...
係香港任你點講點鬧都得,試下係老新咁講,即刻上門比人捉

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-4-7 06:20 PM 發表
菲律賓疫情持續,菲律賓總統杜特爾特(Rodrigo Duterte)曾揚言,如果民眾不遵守防疫措施,警察或軍人可將其槍斃。菲律賓警方指,1名63歲農民日前遭槍斃,因他沒有戴上口罩,更手持鐮刀追斬醫護。

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2610000/2612458/20200407_V2_1024.jpg

菲律賓疫情持續 ...
香港凸首欠缺的.........
再沒有黑耳完犯民、曱甴、毒媒⋯⋯

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-4-7 06:55 PM 發表
老共扣起外資口罩廠的成品⋯有證有據
各軍單位準備好作戰~
新聞直播
今晚再特備節目💪
國際新聞只有:滷味不停搶劫盟友買中國制造口罩

美國肺炎
害人害己

斷曱甴米路,仲有人做曱甴至奇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]