• 瀏覽: 18,083
  • 回覆: 225
+28
傳:收到禮物就好好口!
利申:以前成日鋤中國!

法國訂20億口罩?

唔該揾軍隊護送吧,美國會賊刦你的!

法國前後豈不是同中國訂了30億個口罩??

法國得6千6百萬人

那美國豈不是要150億個口罩才夠用

感謝武漢肺炎打倒外國鬼子!

州長係時候同傻侵反枱宣佈紐約脫離聯邦政府獨立

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-4-6 04:58 PM 發表
法國前後豈不是同中國訂了30億個口罩??

法國得6千6百萬人

那美國豈不是要150億個口罩才夠用
都係正常,每日一個都係幾日就無。

白人世界一直自以為比有色人種尊貴,如今只不過有求於中國,方暫且收起傲氣,瘟疫一過,白人世界對著華人又會一臉傲氣。

引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2020-4-6 04:59 PM 發表
感謝武漢肺炎打倒外國鬼子!
呢隻是美國肺炎,五代生活在美國,是德特里克堡一帶生化實驗室產品

上年7月就殺緊美國人

引用:
原帖由 laohang 於 2020-4-6 04:49 PM 發表

圖:紐約州長科莫對中國捐贈呼吸機表示感謝\美聯社

綜合美聯社、新華社報道:美國紐約州有逾11萬人確診新冠肺炎,州長科莫4日警告,美國疫情還未到頂點,重申醫療物資急缺問題。他提及獲中國捐贈1000部呼吸機,對中方表示感謝,同時批評聯邦政府失職。
當地時間4日,科莫在疫情 ...
所以話,呀耶真偉大,隨時強國人都無得用要俾呀耶做人情,真真偉大

要感謝中國
叫香港曱甴情何以堪
曱甴話過唔用中國貨
有自己黃色經濟圈過活

Bno18**係咪好酸呢?! 英國無份

引用:
原帖由 習總隻狼 於 2020-4-6 05:22 PM 發表

所以話,呀耶真偉大,隨時強國人都無得用要俾呀耶做人情,真真偉大
咁當然無得用啦! 疫情都結束咁咯。 好多人開始唔戴口罩。大陸政府已經講,係公眾人流稀疏地方,例如跑步綠道 山林景區 公園。只要人少。可以唔戴口罩啦。

咁大陸廠產能俾邊個用。出口啦!

大陸人無得用咯…因為都開始唔需要用咯

引用:
原帖由 laohang 於 2020-4-6 04:49 PM 發表

圖:紐約州長科莫對中國捐贈呼吸機表示感謝\美聯社

綜合美聯社、新華社報道:美國紐約州有逾11萬人確診新冠肺炎,州長科莫4日警告,美國疫情還未到頂點,重申醫療物資急缺問題。他提及獲中國捐贈1000部呼吸機,對中方表示感謝,同時批評聯邦政府失職。
當地時間4日,科莫在疫情 ...
一定係五毛扮州長!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]