• 瀏覽: 44,255
  • 回覆: 337
  • 追帖: 4
+11
共產賊隱瞞疫病,全球應對抗赤共

This guy is super smart.  USA government has nothing but lies.

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-4-6 04:28 AM 發表
唔好搶中國口罩

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-4-6 04:28 AM 發表
美國一早認左流感當新冠肺炎。
https://www.hk01.com/即時國際/446870/新冠肺炎-美國-美疾控中心總監-部分流感死者或死於新冠肺炎

引用:
原帖由 殖民英犬的末日 於 2020-4-6 04:23 AM 發表
新冠肺炎(COVID-19)席捲了全球,世界格局也將受到衝擊。美前國務卿基辛格(Henry Kissinger)4月3日刊文稱,新冠病毒大流行將永遠改變世界秩序。

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... dZOWxLBbdP-QW3T_k?v ...
冇黑醫護嘈到拆天 林奠會實施14日強制檢疫令?

冇口罩果時 邊個提出自設生產線? 藍絲已完牙? 邊個周圍係海外撲口罩返黎? 邊個攞到口罩原價賣?

封關係不設實際 無需去到極端手段 罷工要脅政府唔會得呈 中港來往頻繁 打邊爐家族一鑊熟 廢老隱瞞返過大陸 上鑽石公主號 仲有班明知武漢肺炎 仲走上武漢探親

黃絲當日全部唔出聲 今日香港應該同日韓泰越菲星馬差無幾 仲有藍絲蔣已完教你蒸口罩重用 平時聲大大果個何已完呢? 諗到咩計策? 當王維基去買口罩機搞生產 藍絲:大陸唔出口中間果層 你都係企係度 懲教處口罩流出 防護物資留比警察

如果時光倒流 我絕對支持黃絲全部唔好出聲 靜靜雞全民自救 等林奠政府加民建聯工聯會搞鑊結出黎 到時咪招標買口罩 招標搵呼吸機 亞洲博覽館成為火神山2號 又要整臨時停屍間 藍絲真正變成藍屍

黃果批一早靜靜雞做哂防疫措施 等林奠同獻世派收拾殘局!

老到懵咗!

有病記得睇醫生食藥

其實唔係班曱甴黑醫護係香港最關鍵嗰時罷工同埋連登仔狂鼓吹班海歸手足唔好理會政府隔離措施,香港會做得比今日更好。

一早安排咗個隔離村,又俾你班曱甴放火燒咗唔用得,明明可以有900幾個單位用作隔離用途,而家迫爆醫院⋯

連登仔一直希望用肺炎去癱瘓香港支持佢哋嘅攬炒大計,又真係有200萬人支持,而家仲日日呢度抗爭個度集會想引起更多本地爆發⋯

你叫政府可以點?

做幾多措施咪又係俾你哋破壞晒?

你班仆街曱甴等天收!

引用:
美狗都隱瞞喔!佢而家話三十萬人染病,其實三百萬都唔止,因為好多美國人根本染病後連去醫院既機會都無,只能在家中等死,已經有好多美國人自已拍片說明一砌
https://www.youtube.com/watch?v=vt5nWPMoi6c

美國上年下半年幾萬流感,死成萬人,而家無晒流感,變晒新冠。
有冇人可以解釋下,愚過勇有冇嘢亂發表?

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]