• 瀏覽: 29,577
  • 回覆: 414
  • 追帖: 2
認下低威向中國求援

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 Batman008 於 2020-4-5 04:48 PM 發表

就算真係你講係上屆的錯,你呢3年都冇改善,咁選你嚟做乜?
有points!

回覆 引用 TOP

佢已經染咗美肺,痴咗線。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大林林 於 2020-4-5 04:44 PM 發表

最錯係一人一票損左呢個吹水腫桶
佢係美國最佳的總統,
講真的
大家應支持佢連任!

美國要滅國全靠佢!

回覆 引用 TOP

厚顏無恥 佢係絶對嘅代言人 ☝🏻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chanrky2144 於 2020-4-5 04:10 PM 發表

吊,真無恥,做咗幾年仲賴上屆?賴中國,賴3M,總之全部都係他人錯,自己冇錯,同黃屎曱甴一樣,正仆街。
真係好似,班黃c學足晒

呢條白痴屈中國唔到就屈黑馬

回覆 引用 TOP

什麼都敢說 才做總統

回覆 引用 TOP

雞佬:都係全世界嘅錯我冇錯!

回覆 引用 TOP

佢自己做咗咁多年總統,咪無準備防疫裝備

回覆 引用 TOP

嘩,幾時會賴埋華盛頓?老美又赢一萬年

引用:
原帖由 asimple 於 5/4/2020 15:57 發表

美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的...
https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200404/share_2020040416051735854.jpg

凸浪泡今年先至執政?咁三年幾前上台嗰個係邊條神棍?

新聞來源連結 ...
口罩唔會過期?借口佢個政府都做咗幾年,唔夠點會唔知?

引用:
原帖由 asimple 於 2020-4-5 03:57 PM 發表

美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的...

凸浪泡今年先至執政?咁三年幾前上台嗰個係邊條神棍?

新聞來源連結 ...
點止醫療用品準備不足!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 refugee 於 2020-4-5 04:02 PM 發表

上屆政權無諗過放病毒害人會反噬美國,所以咪無準備囉

但呢屆政權放毒前係咪都應該諗清楚先啊
今屆仲要搞個貿易戰真係趁你病攞你命點知反咬返自己

回覆 引用 TOP

美國恐怖份子!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]