• 瀏覽: 29,660
  • 回覆: 414
  • 追帖: 2
呢條粉腸都就快落台仲要屈阿黑馬? 厚顏無恥都算美國總統之最
引用:
原帖由 asimple 於 2020-4-5 03:57 PM 發表

美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的...

凸浪泡今年先至執政?咁三年幾前上台嗰個係邊條神棍?

新聞來源連結 ...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 護陰急先鋒 於 2020-4-5 05:06 PM 發表

最衰都係華盛頓,做乜立國時唔要求全美國人必須要帶口罩
最衰係哥倫布啦, 如果佢唔係發現新大陸, 就唔會有美國, 咁亦都唔會有今日嘅侵侵 總統, 所以侵侵當然係 ……無辜!

回覆 引用 TOP

做撚咗幾年仲瀨上屆政府!

回覆 引用 TOP

最新消息,傻侵話告中國在1月時唔比出口醫療用品和口罩,話謀殺喎!剛剛比了1千部呼吸機比紐約就玩呢d,果然賊性難改,賤種基因!!!

回覆 引用 TOP

改咗名叫賴特普

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongChoi168 於 5-4-2020 17:16 發表

口罩唔會過期?借口佢個政府都做咗幾年,唔夠點會唔知?
口罩是有期的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lmichael 於 2020-4-6 07:32 AM 發表

習近平下台唔可以討論嗎? 搞到中國雞毛鴨血, 換另外人做,有什麼問題?
你曱甴老母隻屎眼可以討論嗎?
你曱甴賣國禍港
換我做你老豆,有什麼問題?

香港黑社會 新字頭 — 民主
引用:
原帖由 cychowhk 於 2020-4-6 01:28 AM 發表

侵侵 好有黃絲風範 永遠都是別人錯
做左總統咁耐 唔識自己搞番好
班曱甴有能力建設
就不會被叫廢青啦

引用:
原帖由 ijkn 於 2020-4-6 01:47 AM 發表

Don't listen to Trump🤣

引用:
原帖由 keung1997 於 2020-4-6 05:45 AM 發表

美國人民革命!特朗普下臺!
光復美國,美肺革命
美國五十州獨立

美國肺炎,傳播全球
曱甴中疫,缺一不可

呢個人真懂得《賴》,全世界欠了它的,在它眼中白人永遠都沒犯錯

回覆 引用 TOP

天收美國!

回覆 引用 TOP

中国積弱數百年,海外华人被種族迫害,戰爭死傷數以億計,中國人被稱為東亞病夫,岐視华人到處可見,今次中國不惜一戰,此疫一定要光復中华,還我河山,再執迷不悟,替外國人講好說話,愧對中國亡魂,更加愧對自己先人,洋奴番狗,人人得且誅之。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韋‧小寶 於 2020-4-7 09:39 AM 發表

你曱甴老母隻屎眼可以討論嗎?
你曱甴賣國禍港
換我做你老豆,有什麼問題?
你想討論習近平下台? 那首先你支持習近平下台嗎? 胡錦濤時代好,還是習近平時代好?習近平下台有問題嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]