• 瀏覽: 29,658
  • 回覆: 414
  • 追帖: 2
幾年前就預計到今天裝備不足﹖不如說有幾年時間給特朗普去準備裝備結果得個桔...

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 asimple 於 2020-4-5 03:57 PM 發表

美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的...
https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200404/share_2020040416051735854.jpg

凸浪泡今年先至執政?咁三年幾前上台嗰個係邊條神棍?

新聞來源連結 ...
同廢青曱甴一樣,所有野都瀨人

回覆 引用 TOP

我系中立的人,请爆徙晤好借机入来我既脸书騎刼搅事、晤该

回覆 引用 TOP

無錯, 又係人地做錯野, 係O巴馬無為你準備, 哈哈
不如講林肯同老布薯啦

https://www.youtube.com/watch?v=Wfx99iwEqHI
信定唔信?肯唔肯定?多人講就是真?
試下從唔同角度多了解多D, 核實過至好信, 唔好比情緒影響判斷
引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-4-6 03:26 PM 發表

不如講林肯同老布薯啦
奧巴馬所做有關醫保既野, 一埋位就已經畀特特大統領否決咗

無面見人-->醜
暴力擾民-->惡

和理非只係口號, 醜惡先至係本相

回覆 引用 TOP

賴朗普。

一憎沉默大多數!!二憎曱甴!!

回覆 引用 TOP

如果佢一早封城和下行政命令禁止人群聚集咪冇咁嚴重囉

回覆 引用 TOP

美國出左個賴總統

回覆 引用 TOP

睇完佢講既野,乜咁似梁振英既

回覆 引用 TOP

上屆政府知道會有呢場疫症?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 asimple 於 2020-4-5 03:57 PM 發表

美國確診新冠肺炎患者數字超過27萬宗,列於全球之冠,6800多人不治。美國總統特朗普指,會引《國防生產法》,禁止不法分子和商人出口供應緊張的...

凸浪泡今年先至執政?咁三年幾前上台嗰個係邊條神棍?

新聞來源連結 ...
七朗普快做完一界4年任期,把責任推落上一任有無攪錯。

回覆 引用 TOP

三年幾前上台果條粉刷系邊個黎

回覆 引用 TOP

關上手政府事,自己唔準備,又向上手政府發火

回覆 引用 TOP

會唔會畀佢做足八年,到最後一年都會賴上屆政府!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-4-6 03:26 PM 發表

不如講林肯同老布薯啦
歷屆總統都冇為佢準備。😂

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]