• 瀏覽: 24,978
  • 回覆: 114
+3
袁教授又可以出來小題大做啦。

美國護士冇口罩照顧病人 都只係選擇辭職沒有把工.

叫香港黑醫護情何以堪

引用:
原帖由 kavid0 於 2020-4-5 01:50 PM 發表

西班牙醫護先值得致敬
香港醫護貪心怕死
反而貪生怕死都情有可原, 人之常情.

但係亦證期間都要運用自己嘅工作去玩政治玩反政府.

我本身都唔滿意政府, 但更不滿黑醫護

香港黑護鴉雀無聲,仲未逃命,自己的都是命,比病人重要,仲唔走。

啲藉口仲離譜, 話保護裝備唔夠.

咁差人 怕啲 賊人有槍 唔去捉賊,
消防員畫火場太大火唔安全唔去救火

巴士司機又話條馬路太多 不小心駕駛

火車司機又話紅磡站會出軌.

咁大家都唔使做啦.

南丁格爾宣言宣讀嚟做乜呀

引用:
原帖由 開心大少奶^^ 於 2020-4-5 11:23 AM 發表
白粉佬特9英~沙士你個pok kai食過翻尋味~當日你個pok kai就系用沙士黎反胡温~跟住靠沙士黎搏出鏡搏上位~點L知胡主席吾L信你個pok kai白粉佬~今日你個pok kai又用返呢招黎反習反中~

喂~你個pok kai白粉佬有冇第二招姐?? ...
大少奶仲好講,沙土年代你同你卓淫都袋唔少啦

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-4-5 11:06 AM 發表
一切都係大陸劣根人民惹既禍
關大六人民咩事😡

引用:
原帖由 HKGPRC 於 5-4-2020 10:14 AM 發表
香港人群密集,大家注意了。
納米醫院,龍床病房

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-4-5 09:27 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200405/photo/0405-00174-001b1.jpg

博愛醫院疑現「沙士8A病房2.0」驚魂!博愛醫院昨公布,一名九旬老翁上月十日因中風入住博愛醫院五樓5N及八樓8S內科及老人科病房,上周三出院,至上周五因發燒及嘔吐再次入院,昨日確診新冠肺炎,情況嚴重。老翁與另一名確診患者病床距離逾六呎,至今有二百廿五人 ...
想得多都無用  乖乖地 聽專家話別週圍去

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-4-5 10:28 AM 發表
香港年青人,仲衰過意大利人,就是天天要出街,去酒吧食店,怎樣抗疫都無用
絕對好過意大利,意大利人不戴口罩上街,日日攬頭攬頸。在香港,不戴口罩上街,大概只有癈老及大陸人......

引用:
原帖由 ty3012003 於 2020-4-5 10:35 AM 發表
我更想知香港是否只有得一個袁國勇可以訪問??
不是,你去唸醫,又敢言,十年後就會多個

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]