• 瀏覽: 24,973
  • 回覆: 114
+3
香港人加油

又係外國回流仆街港人播的毒,美國現在都搞唔掂,要禁止在外國美國公民回國。香港如果仲唔禁止在外國港人回流,抗疫抗到出年都未掂。

引用:
原帖由 askmk 於 2020-4-5 11:11 AM 發表
真醫護一定冇事
黑護就難講d😏😏
唔怪得知另一邊有5個中招

引用:
原帖由 cosisi 於 2020-4-5 10:23 AM 發表

我信袁教授,今次有別於沙士.
我信袁教授,會出嚟道多次歉

政Whats噏:陳淑莊酒吧「開會」 何啟明寸爆:點對得住醫護

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200404/bkn-20200404174138373-0404_00822_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
http://bit.ly/2w9ebqD

《規例》的附表一列明十二項被豁免的羣組聚集,其中一項為「為執行法定團體或政府諮詢機構的責任而進行的羣組聚集」;另一項則為對在立法會或區議會進行的程序屬必要的羣組聚集」。然而,立法會並非法定團體或政府諮詢機構,議員在議會以外其他場合參與或組織羣組聚集,不管是否屬於立法會的職能,亦不屬此項獲豁免的羣組聚集。

引用:
原帖由 mingkeing 於 2020-4-5 11:23 AM 發表

香港跟本唔需要2個馬場囉
跑馬地改為賽馬博物館,縮小一D地方。

引用:
原帖由 atkatk002 於 2020-4-5 11:00 AM 發表

真真正正搞科學的專家,邊度得閒日日接受訪問?
佢堆實驗品唔知有冇處理好....
唔係手尾長~

醫畜繼續靠嚇!居心叵測。

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-4-5 12:22 PM 發表
又係外國回流仆街港人播的毒,美國現在都搞唔掂,要禁止在外國美國公民回國。香港如果仲唔禁止在外國港人回流,抗疫抗到出年都未掂。
最衰班人出入香港只用身份證,揸外國護照但港府冇記錄。
應該先取消機塲出入境用身份證

一事無成的微生學所謂專家。
一件垃圾!

又制造恐慌

93歲,中風兼被傳染,真係慘。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-4-5 12:44 PM 發表

跑馬地改為賽馬博物館,縮小一D地方。
我覺得好多區既足球場,已經好少人去,呢D地方就好用黎起D有用既建築啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]