• 瀏覽: 24,985
  • 回覆: 114
+3
真醫護一定冇事
黑護就難講d😏😏

引用:
原帖由 HKGPRC 於 2020-4-5 10:14 AM 發表
香港人群密集,大家注意了。
就係因為香港人口太密集, 所以政府應該一早就全面封關一段時間, 阻止外國回流毒物躝返嚟香港播毒, 而唔係而家做騷式封閉某的場所去影響市民日常生活, 之前確診都係單位數, 自從呢班海外毒物躝晒返嚟, 確診數字日日都雙位, 而家連醫院都失守, 香港政府, 應做唔做, 一早全面封關, 肯定唔會搞到而家咁麻煩。

引用:
原帖由 子靈 於 2020-4-5 10:39 AM 發表
塵熟裝都算年青人???
層2裝

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-4-5 10:34 AM 發表
應該加快填海,填好將沙田馬塲搬過去。沙田馬塲改建為大型E護實習大樓,急用時可變做應急中心。
香港跟本唔需要2個馬場囉

引用:
原帖由 ty3012003 於 2020-4-5 10:35 AM 發表
我更想知香港是否只有得一個袁國勇可以訪問??
如果我是醫護人員,我會天天寫疫情文章,發表意見嗎?

香港第一,利害了,我的港。
核心問題香港人質素低,要人管,無得唔認。只要1國1制,香港先有得救。

附件

Screenshot_20200405_114232_com.huawei.browser.jpg(74.58 KB)

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-4-5 09:27 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200405/photo/0405-00174-001b1.jpg

博愛醫院疑現「沙士8A病房2.0」驚魂!博愛醫院昨公布,一名九旬老翁上月十日因中風入住博愛醫院五樓5N及八樓8S內科及老人科病房,上周三出院,至上周五因發燒及嘔吐再次入院,昨日確診新冠肺炎,情況嚴重。老翁與另一名確診患者病床距離逾六呎,至今有二百廿五人 ...
醫護保重,飯民黑衣人不要阻礙抗疫

8樓都好邪喎~

林鄭,梁振英和鄉土共狗五毛應該好滿意!

搞科學的科學家,醫院爆毒了,係咪唔見棺材唔留眼淚呀,你負責呀

有病都要出街食麵既回流黃c應該好滿意。

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-4-5 09:27 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200405/photo/0405-00174-001b1.jpg

博愛醫院疑現「沙士8A病房2.0」驚魂!博愛醫院昨公布,一名九旬老翁上月十日因中風入住博愛醫院五樓5N及八樓8S內科及老人科病房,上周三出院,至上周五因發燒及嘔吐再次入院,昨日確診新冠肺炎,情況嚴重。老翁與另一名確診患者病床距離逾六呎,至今有二百廿五人 ...
任何人包括醫護同普通市民,一定要小心,注重個人衛生,非必要唔好出街。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]