• 瀏覽: 1,413
  • 回覆: 17
西人唔怕死。你無見過西方好憎人用口罩?

文化不同

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-4-4 09:21 PM 發表
個條非洲鹹濕菜叫人唔駛戴口罩,成班歐美白痴西人信哂佢,又唔知佢收左幾多錢先咁講!
佢害死咁多人,肯定有人搵佢算帳!

好彩港澳台人都知,越乃共的人,越信唔過! ...
盲毛!人哋叫WHO呀!

引用:
原帖由 nigel2014 於 2020-4-5 01:30 AM 發表

盲毛!人哋叫WHO呀!
Yellow idiots' education level.....

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-4-4 09:21 PM 發表
個條非洲鹹濕菜叫人唔駛戴口罩,成班歐美白痴西人信哂佢,又唔知佢收左幾多錢先咁講!

黃曱甴信白痴的西人就更白痴。
而且叫人不用戴口罩的白痴係白人, 而唔係非洲黑人

做乜呆灣咁想入?

WHO講唔戴口罩既原因, 係要將口罩留比高風險既人用, 因為中國外既國家產能無可能滿足全民口罩。

歐美係資本主義社會, 話要戴口罩, 有錢佬就會搶晒, 然後窮人含撚, 樓主你係咪咁戇鳩唔明?
之前有錢佬先做檢查, 窮人排餐死, 樓主睇唔睇到?

白痴仔身在福中不知福。
如果唔係中國政府生產口罩。
你條白痴已經進入焚化爐。

要找數都搵英國美國。
要求全體7成人感染肺炎。
另一個話有肺炎繼續上班不會有事。
連感染人數都封禁。
護士沒口罩抗議就革職。
世衛已經一再呼籲叫佢地唔好自暴自棄。
但係死唔聽。世衛可以怎樣做。派人將英美總統拿下送法庭嗎?

有事就怪東怪西推責任。
反過來指責世衛。

人一黃腦便殘,只是一隻僵屍

引用:

之但係台灣省長蔡系聞很渴望加入你所謂的信唔過的組織喎

總統蔡英文今日在總統府發表談話時表示,要特別感謝美國、日本、加拿大公開支持台灣加入WHO,這對台灣來說是很大的鼓舞。

引用:
澳門98%的居民都親共,
所以澳門發展的很好,比香港繁榮穩定發達,
所以澳門人根本看不起香港人。
香港人越是和台灣人混在一起,社會越亂、內訌越多、經濟越差,年年負增長,
黃絲學台灣,可謂像鬼拿藥單,自尋死路。

引用:
原帖由 油站自我的工人 於 2020-4-6 05:15 PM 發表

個個女人都要用M巾,唔見M巾俾人搶哂!
自由市場,自己會慢慢自動調節!
你宜家試下係美國買個口罩睇下買唔買到。

市場慢慢調節, 病毒會唔會等你調節完先爆呀
香港既本土口罩, 吹左兩個月, 有貨未?
要美國佬等兩個月, 仲洗鬼口罩, 早就全民免疫啦, 到時屍袋先有人要
點解有人咁戇鳩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]