• 瀏覽: 1,426
  • 回覆: 34
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-4-3 08:44 AM 發表
他說更值得關注的是一個著名機構出一份如此劣質的報告,反映了專家機制問題:「一個科學家跟我就這項目聊天時說,我們提意見,下次就不用我們了。」
他又認為要提高環評機構獨立性同時,政府應給予民間環保組織更多支持,令它們在公眾諮詢時有更多的資源參與監督。而廣東省周三宣布成立聯合調查組,調查中科院南海所涉嫌造假等問題。

赤共一定唔肯
講假話發財
講真話吔蕉
赤共只需要大話精
因為赤共自己就係大話 ...
努力學習,努力改進!

又話一國兩制,深圳事關香港人事???
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-4-3 08:44 AM 發表
他說更值得關注的是一個著名機構出一份如此劣質的報告,反映了專家機制問題:「一個科學家跟我就這項目聊天時說,我們提意見,下次就不用我們了。」
他又認為要提高環評機構獨立性同時,政府應給予民間環保組織更多支持,令它們在公眾諮詢時有更多的資源參與監督。而廣東省周三宣布成立聯合調查組,調查中科院南海所涉嫌造假等問題。

赤共一定唔肯
講假話發財
講真話吔蕉
赤共只需要大話精
因為赤共自己就係大話 ...

證明國內依家幾開明,有人涉及做假立即公開同調查。唔似美國為滅聲就炒咗個艦長呢啲咁扑街嘅做法

難怪近日1168跌這麼多,.不過發展是硬道理,紅樹海岸肯定是樓盤至上.

不是毒果便是雞脾電視,為反而反

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-4-3 09:04 AM 發表
不是毒果便是雞脾電視,為反而反
有線呢個中國組節目鑊鑊都講大陸衰野咁耐都無事,重可以正常採訪就知而家幾咁自由

引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-4-3 11:12 發表

只有香港死命反對獨立調查
反對立法會調查
總之咩都唔俾查
我贊成要查,兩邊一齊查。所有犯事者無論乜身份都唔放過

亡黨亡國???

美朝努力學習土共進行中,亡黨亡國,講呢啲。
引用:
原帖由 聞敬鑾 於 2020-4-3 11:10 AM 發表

佢話機構要獨立
係咪想亡黨亡國

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-4-3 09:15 AM 發表

有線呢個中國組節目鑊鑊都講大陸衰野咁耐都無事,重可以正常採訪就知而家幾咁自由
係咩?咁公開批評習近平又可唔可以呀?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]